AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden:

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden:

Ak Parti Kayseri Milletvekili Op. Dr. Kemal Tekden, yeni göreve başlayan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’i ziyaret etti.
Ziyarette çocukların normal eğitimlerinin dışında din eğitimlerinin önemine vurgu yapan Milletvekili Kemal Tekden, “Çocukların eğitiminde öğretmenlerimize de çok büyük önem düşmekte, öğretmenler cevher olan çocuklarımızı mücevhere dönüştürmesi gerekir” dedi. Tekden, “Sizin müftülük makamında olmanız Kayseri için bir kazanç. Bir de akademisyen kimliğinizin olması da artı bir değer. Çok şeyler katacağınıza inanıyorum. Çocuklarımızın derdi bizim derdimiz. Ümmetin derdi bizim derdimiz. Çocuklarımıza temelde küçükken vereceğimiz dersler çok önemli. Başarı ve farklı davranışlar çocuklar üzerinde olumlu etkileri oluyor” ifadelerini kullandı.
Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Siz bizim Kemal abımızsınız, tıbbiyeli olarak eğitime verdiğiniz değerleri biliyoruz. Ben de bir eğitimciyim. İnşallah eğitim faaliyetlerimize devam edip yeni yeni projeler üretmeye başlayacağız. İnşallah eğitim konusunda ulaşamadığımız yer kalmaması için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden:

Google+ WhatsApp