Agü Talks'ta İzzet Karaca Öğrencilerle Buluştu

Agü Talks'ta İzzet Karaca Öğrencilerle Buluştu

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından düzenlenen ve toplumda farkındalık yaratan, iz bırakan, alanında öne çıkmış kişilerin katıldığı AGÜ TALKS’ta 2002-2013 Unilever Türkiye CEO’su ve 35 ülkeden Sorumlu Başkanı İzzet Karaca öğrencilerle buluştu.
AGÜ Konferans Salonu’nda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu çok önemli bir konuğu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İzzet Karaca sanırım AGÜ TALKS kapsamında burada konuşabilecek insanların bir listesi yapılsa herhalde bu listenin en başında sayılabilecek insanlardan bir tanesi. Tam AGÜ TALKS kapsamında olması gereken, bu söyleşiyi vermesi gerekenlerden bir tanesi. Ben öğrenci olsaydım ki çok isterdim bu çağda öğrenci olmayı. Bizim yaşadığımız dönemde de kendine göre olanakları ve fırsatları vardı. Bizden önceki jenerasyonun imkanı belki bizden daha kısıtlıydı. Ama inanın bana dünyaya gelmek isteseydim tam bu dönemde dünyaya gelmek isterdim. Çünkü bilginin önündeki limitlerin artık kaybolduğu, kişinin kendisini geliştirebileceği, dünyaya, insanlığa, çevresine katkı sağlayabileceği bir çağda yaşıyoruz. Fırsatlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz” dedi.
Rektör Sabuncuoğlu’nun konuşmasının ardından İzzet Karaca’nın özgeçmişi hakkında salondakilere bilgi verildi. AGÜ TALKS’ın konuğu olan İzzet Karaca, son çıkardığı kitabının da ismi olan ‘Yeni Ceo Sensin’ isimli söyleşi yaptı. Hayatı ve deneyimleri hakkında öğrencileri bilgilendiren Karaca, son çıkardığı ‘Yeni Ceo Sensin’ isimli kitabı hakkında da bilgiler verdi.

Google+ WhatsApp