Süper Amatör Küme’de normal sezon sona erdi

Süper Amatör Küme’de normal sezon sona erdi

Süper Amatör Küme’de hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından normal sezon sona erdi. Sırada Bölgesel Amatör Lig’e yükselme ve kümede kalma maçları var.

Süper Amatör Küme A ve B Grubu müsabakaları tamamlandı. A Grubunu Atletikspor birinci, Kocasinan Şimşekspor ikinci tamamladı. B Grubu ise Erciyes Esen Makine birinci, Şekerspor ise ikinci sırada tamamladı. Bu dört takım Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçı oynayacak. 
 
A Grubunda Amarat Gençlikspor ile Kayseri Gençlerbirliği, B Grubunda Simya Kolej ile Gaziosman Paşaspor Küme düşen takım oldular. A Grubundan Başakpınar ile B Grubundan Özvatan Gençlikspor Play – Out (kümede kalma) maçı oynayacak. Kaybeden takım 1’inci Amatör Kümeye düşecek. 
 
BAL’a yükselme potasında ise A Grubu birinci Kayseri Atletikspor ile B Grubu ikincisi Kayseri Şekerspor ve A Grubu ikincisi Kocasinan Şimşekspor ile B Grubu birincisi Erciyes Esen Makina FK yarı finalde karşı karşıya gelecek. İlk maçları kazanan takımlar ikinci maçı oynayacak. O Müsabakayı da kazanan ekip gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. 
 
Play-Off ve Play Out programı ilerleyen günlerde belli olacak.

Google+ WhatsApp