"şehrimizi Öne Çıkaracak Her Projeyi Destekleriz"

"şehrimizi Öne Çıkaracak Her Projeyi Destekleriz"

Genkök Genom Kök Hücre Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Özkul ve merkez yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan Başkan Çelik, Kayseri’yi diğer şehirlerden öne çıkaracak her projeyi desteklediklerini söyledi.
Genkök Genom Kök Hücre Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Özkul ziyaretinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile birlikte Genkök bünyesinde Biobank kurduklarını belirtti. Prof. Dr. Özkul, bu projenin gerçeklemesindeki destekleri nedeniyle Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Bu ve benzeri projelere her türlü desteği vereceklerini dile getiren Başkan Çelik de "Biz şehrimizi diğer şehirlerden öne çıkaracak her işi, her projeyi destekliyoruz. Belediye olarak Kayseri’yi daha üst seviyelere çıkarmak için bir gayretin içindeyiz. Bunun yanında bilim adamlarının şehrimizin gelişmesi için yaptığı çalışmalar da bizi mutlu ediyor. Bu çalışmalara direk ya da bizim de içinde bulunduğumuz kurum ve kuruluşlar vasıtasıyla her türlü desteği veririz. İnşallah bundan sonra daha farklı projeler de bekliyoruz. Siz proje getirin, biz destekleyelim" dedi.

Google+ WhatsApp