''Milletin Partisi 22 Yaşında''

''Milletin Partisi 22 Yaşında''

Bundan Tam 22 Yıl Önce “Aydınlığa Açık Karanlığa Kapalı” Vizyonuyla Yenilikçi Bir Hareket Olan Ak Partinin Kuruluş Yıldönümü Genel Başkanımız Ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ve Yol Arkadaşlarının Öncülüğünde Başlayan Bu Kutlu Hareket Asil Milletimizin Umudu Olmuştur.

14 Ağustos 2001 Yılında Kuruluşumuzdan Çok Kısa Bir Süre İçerisinde Teşkilatlanmalarını Tamamlayıp 2002’de Yapılan Genel Seçimlerde ‘Anadolu İhtilali’ Adıyla Manşetlere Taşınan Ve  Bugüne Kadar Devam Eden Hizmet Dolu İktidar Yılları Başlamıştır. Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Demokratikleşme Ve Değişim Hamlesini Başlatan Partimiz, Kurulduğu 2001’den Bu Yana Girdiği Her Seçimden Başarıyla Çıkmış, Üst Üste Her Dönem Oylarını Artırarak İktidarını Koruma Başarısı Göstermiştir. Bunun En Temel Sebebi Partimiz Farklı Siyasi Çizgilerden Gelen Kişilerin Belli Değerler Ve Belli İlkeler Üzerinde Buluşma Noktası Olarak Kendisini Konumlandırmaktadır. Hareketinin Merkezine Tek Bir Dini Anlayışı, Mezhebi Veya Etnik Özelliği Yerleştirerek “Biz Ve Diğerleri” Ayrımı Yapan Ayrışmacı Kimlik Siyaseti, Hem Siyasi Alanda Kutuplaşmaya Sebep Olmuş, Hem De Partilerin Marjinal Kalmasını Sağlamıştır. Partimiz Bütün Toplum Kesimlerinin Her Türlü Meselesini Siyasetinin Konusu Yapmış, Genel Bir Demokratikleşme Çerçevesinde Temel Sorunların Çözülebilmesi İçin Uğraşmıştır. Daha Kucaklayıcı Birlik Siyaseti İzlemesi, Ak Parti’yi Hem Büyütmüş, Hem De Türkiye’nin Birlik Ve Bütünlüğünün Sigortası Haline Getirmiştir. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde Dünya’da Ve Dış Politikada Türkiye’yi Küresel Güç Dengesinin Önemli Aktörlerinden Biri Haline Getirmek, Bölgesinde Barış Ve İstikrarı Tesis İçin Çalışan Belirleyici Ülke Konumuna yükseltmektir. Sevdamız Türkiye, Dayanağımız Millettir. Meşruiyetimizin Ve Gücümüzün Kaynağı Hizmetçisi Olduğumuz Milletimizdir.Bizim Ak Parti Olarak Dış Politikada Üstelendiğimiz Misyon, Tarih Yorumumuz, Medeniyet Tasavvurumuz Ve 2023 Türkiye Vizyonumuz Doğrultusunda Üzerimize Yüklenen Büyük Sorumluluğun Gereğini Yerine Getirmek Ve Bu Emaneti Gelecek Nesillere Devretmektir.
Ülkemiz Ve Aziz Milletimiz İçin Durmadan Yorulmadan Cumhurbaşkanımız Sayın. Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz.
Tekrardan Türkiye Ve Dünya Nice Ak’lı Yıllar Ve Hizmetler Diliyorum.
Milletin Partisi 22 Yaşında !

Google+ WhatsApp