"kayseri Ve Erciyes'i Marka Yapacağız"

"kayseri Ve Erciyes'i Marka Yapacağız"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları incelemek için gittiği Erciyes’te Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve Başkanvekili Cumabey Germi ile görüştü. Türkiye Bilardo Şampiyonası’nın Erciyes’te yapılmasını çok önemsediklerini dile getiren Başkan Çelik, Erciyes ve Kayseri’yi marka haline getirmek için gayret gösterdiklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’te yaptığı incelemelerin ardından Türkiye Bilardo Şampiyonası için Kayseri’ye gelen Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve Başkanvekili Cumabey Germi ile araya geldi. Türkiye Bilardo Şampiyonası’nın Erciyes Etabı ile ilgili bilgi veren Federasyon Başkanı Ersan Ercan, şampiyonanın 756 sporcu ile başladığını ve final durağı olan Erciyes etabına 86 sporcunun kaldığını söyledi. Erciyes etabının şampiyonluk öncesi son durak olduğunu dile getiren Ercan, dünya şampiyonu Semih Saygıner başta olmak üzere dünyanın en iyi bilardocularının Erciyes’te olduğunu belirtti. Bilardonun as kadrosunun Erciyes’te mücadele edeceğini ifade ederek Kayserilileri şampiyonayı takip etmeye çağıran Ercan, şampiyonaya desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de bu tür organizasyonların Kayseri’de yapılmasının önemini vurguladı. Erciyes’in uluslararası bir merkez olduğunu vurgulayan başkan Çelik, "Şehrimizi ve Erciyes’i marka haline getirmek istiyoruz. Bunun için de bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Öte yandan gençlerimizin dikkatlerini bir noktaya toplamaları için bireysel sporlar çok önemli. Bu anlamda okçuluk, bilardo gibi sporları da yaygınlaştırmak için çalışacağız" dedi.

Google+ WhatsApp