"balaban Buluşma Günü"ne Katkısından Dolayı

Malatya´nın Darende İlçesi Balaban Mahallesi´nde düzenlenen "Memleket Havası Balaban´da Buluşma Günü" etkinliğine katkılarından dolayı Kaymakam Bünyamin Kuş´a plaket verildi. "Memleket Havası Balab

Malatya´nın Darende İlçesi Balaban Mahallesi´nde düzenlenen "Memleket Havası Balaban´da Buluşma Günü" etkinliğine katkılarından dolayı Kaymakam Bünyamin Kuş´a plaket verildi.
"Memleket Havası Balaban´da Buluşma Günü" etkinliğini organize eden, Balaban Mahalle Muhtarı Cemal Çelebi, Yeni Balaban Spor Kulübü Yöneticileri Bekir Kaygusuz ve Selam Cihan ile Proje Koordinatörü Mehmet Önder, Kaymakam Bünyamin Kuş´u makamında ziyaret etti.
Balaban Mahalle Muhtarı Cemal Çelebi, "Balaban Mahallesi´nde, Kurban Bayramı´nın 3´ncü günü düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla "Balaban Buluşma Günü" Etkinliği düzenledi. Programda ayrıca, 2014 yılı OSYM´nin yaptığı YGS sınavında 3 alanda Türkiye Birincisi olan Balabanlı Oguz Türkyılmaz ve babası olan Malatya MTA´da Jeoloji Baş Mühendisi olan Bayram Türkyılmaz´a Kaymakam Bünyamin Kuş tarafından plaket takdim edildi. Müzik ve éğlencenin de yer aldığı "Balaban Buluşma Günü" etkinliğine katkısından dolayı Kaymakam Kuş´a plaket verdik" dedi.
(İHU-VSA-Y)

21.10.2014 13:16:23 TSI

Google+ WhatsApp