Sözlü: "engellilerin Hayatını Kolaylaştıracağız"

Genç Engelliler Spor Kulübü Başkanı Celal Karadoğan, atletizmde Avrupa 3.´sü olan Mehmet Ali Atmaca´yla birlikte, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü ziyaret etti. Başkan Sözlü, başarıl

Genç Engelliler Spor Kulübü Başkanı Celal Karadoğan, atletizmde Avrupa 3.´sü olan Mehmet Ali Atmaca´yla birlikte, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü ziyaret etti. Başkan Sözlü, başarılı sporcuyu ödüllendirdi ve yeni başarılar için, ilgili daire başkanlıkları nezdinde destek vereceklerini kaydetti.
Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Celal Karadoğan, İngiltere´de yapılan Avrupa Şampiyonası´nda 400 metre engelli yarışında 3´üncü olarak Adana ve Türkiye´ye bronz madalya kazandıran Mehmet Ali Atmaca´yla birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü ziyaret etti.
Masa tenisi, atletizm ve yüzme branşlarında 38 sporcuyla faaliyet gösterdiklerini belirten Celal Karadoğan, "Sporcumuz olan Mehmet Ali Atmaca kardeşimiz İngiltere´de yapılan Avrupa Şampiyonası´nda bronz madayla kazandı. Adana´nın engelli-engelsiz, Avrupa şampiyonalarında kazandığı ilk madalya bu. O nedenle çok mutlu olduk" dedi.

"BAŞKAN SÖZLÜ´YE GÜVENİYORUZ"
Güzelyalı Mahallesi´ndeki merkezlerinde sadece engellilerle ilgili değil, engelsiz çok sayıda çocuk ve genç için de sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler düzenlediklerini belirten Celal Karadoğan, "Çocuk ve genç yaştaki sporcularımızın üniversite sınavına hazırlık eğitimi alması için çalışmalarımız var. Sabancı Vakfı gibi kuruluşlarla bu organizasyonları yürütmeye çalışıyoruz.
Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı´yla, gençleri uyuşturucudan koruma amaçlı projede ortak çalışma planımız var.
Sizin başkanlığınızda bu şehirde hak edenin hak ettiği değeri alacağına inanıyoruz" diye konuştu.

"ENGELSİZ BİR ŞEHİR İSTİYORUZ"
Adana´da faaliyet gösteren bir kulübün Avrupa´da başarı kazanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, şunları söyledi:
"Göstermiş olduğunuz azim ve başarı sizi mutlu ettiği kadar bizi de mutlu etmiştir. Projelerinizi hayata geçirmek için ilgili daire başkanlarımız yanınızda olacaktır. Belediyemiz halkın belediyesidir ve engelsiz bir şehir istiyoruz.
Hayatta kaderin tezahürü olarak bazı dezavantajlarımız olabilir ama bu dünya bizim için bir imtihandır. Biz üzerimize düşeni yerine getirerek sizlerin hayatını kolaylaştıracağız."
(ELF-Y)

22.10.2014 13:43:44 TSI

Google+ WhatsApp