Btso Üyeleri Paris Fuarında

Bursa iş dünyası temsilcileri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında Fransa´nın başkenti Paris´te düzenlenen ´Sial 2014 Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı´nı ziy

Bursa iş dünyası temsilcileri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında Fransa´nın başkenti Paris´te düzenlenen ´Sial 2014 Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı´nı ziyaret etti.
BTSO´nun 16 makro projesinden birisi olan Küresel Fuar Acentesi, Bursalı işadamlarını dünyanın en prestijli fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor. BTSO ve KOSGEB´in destekleriyle uluslararası fuarlara katılan firmalar, sektördeki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde BTSO üyeleri, ´SİAL Paris 2014 Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı´nda incelemelerde bulundu. Gıda ve içecek sektörlerinde dünyaca ünlü markaları buluşturan fuarı mercek altına alan BTSO üyeleri, iş birliği imkanları da yakaladı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur´un da yer aldığı heyetin başkanlığını BTSO 12. Komite Başkanı Mustafa Yıldız yaptı.
Bursalı işadamları, ayrıca Paris Büyükelçiliği yetkilileri ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Paris Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cem Topbaş ve Başmüşavir Müge Varol Ilıcak, Fransa´daki gıda ve içecek sektörleri ile kurumun faaliyetleri hakkında bilgiler sundu. BTSO heyeti, Türk Fransız Ticaret Odası Başkanı Selçuk Önder ile buluşarak, Türkiye ile Fransa arasındaki ekonomik ilişkiler ve işbirliği imkanları konusunda fikir alışverişinde bulundu.
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursalı firmalarla birlikte SİAL 2014 Paris Gıda Fuarı´nda önemli ziyaretlerde ve incelemelerde bulunduklarını belirterek, "Firmalarımız ile birlikte sektördeki son gelişmeleri yakından  inceleme imkanı bulduk. Fuara katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(MŞ)

29.10.2014 13:10:42 TSI

Google+ WhatsApp