yazlık evde hırsızlık olayı

yazlık evde hırsızlık olayı

İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Kayseri İli Kocasinan İlçesi Barsama Mahallesinde (9) ayrı yazlık evde hırsızlık olayı meydana geldiği bilgisi alınmıştır.

İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında;

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Barsama Mahallesinde (9) ayrı yazlık evde hırsızlık olayı meydana geldiği bilgisi alınmıştır.

Hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda 29 Kasım 2019 tarihinde (B.E.) ve (N.Ç.) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan şahısların yapılan sorgulamalarında Melikgazi İlçesi Sarımsaklı Mahallesinde meydana gelen (3) ayrı evden de hırsızlık yaptıkları tespit edilmiş olup, şüphelisi oldukları (12) faili meçhul olay aydınlatılmıştır. Şüpheli şahısların Barsama Mahallesinde bulunan evlerinde yapılan arama neticesinde; çalınan ev eşyaları ele geçirilerek sahiplerine teslim edilmiştir.

Şüpheli şahıslar (B.E.) ve (N.Ç.) isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş olup, ifadelerinin alınmasına müteakip tutuklanmışlardır.

 

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.

Google+ WhatsApp