Yasa Hazırlığı Devam Ediyor

Yasa Hazırlığı Devam Ediyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı bu haftaki koordinasyon toplantısına Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığı’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya yerel yönetimler başkan yardımcıları katıldı.
Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yerel yönetimler için yasa tasarısı ile ilgili çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
En kısa zamanda yasa tasarısını Meclis’e getireceklerini vurgulayan Mehmet Özhaseki, “Yasa çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmalarımızda, yerel yönetimlerin sorunlarını gidermeyi ve hizmet kalitesini yükseltmeyi hedeflediğimiz son düzenlemelerden sonra TBMM’de süreç başlayacak. Belediyecilik, halka hizmet alanıdır. O yüzden tüm siyasi partilerimizden bu konuda desteklerini bekliyoruz.” dedi.
Yasa çalışmaları içeriği hakkında detaylı bilgi veren Özhaseki, “Dünya standartlarında bir yasa yapmak için çalışıyoruz. Yasa çalışmalarımızdaki amacımız; ülkemizi geleceğe taşıma yönünde belediyelerimizi çok daha güçlü hale getirmek ve belediyelerimizin halkımıza hizmet etmesi anlamında yollarını açmaktır. Bu yasa ile belediyelerin yetkilerini güçlendirici, öz kaynaklarını artırıcı ve karşılaşılan sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacak birçok konuda düzenleme yapıyoruz.” dedi.
Her zaman hizmet belediyeciliği yapacaklarını dile getiren Özhaseki, “Bizler AK Parti olarak, memleketimizi ihmal etme değil, imar etme hareketi olduk. Milletimize hadim olmayı ve hizmet etmeyi en şerefli bir vazife bildik. Ülkemize hizmet gayesi ile çıktığımız bu yolda dava arkadaşlarımızla birlikte daha güçlü Türkiye için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Google+ WhatsApp