Var Bu İşte Bir Hikmet!

Var Bu İşte Bir Hikmet!

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde bambaşka bir kimliğe bürünen Kayserispor, 10 maçta topladığı 20 puanla ligin 7. sırasına yerleşerek düşme korkusunu üzerinden attı

12 puanla ligin son sıralarından aldığı Kayserispor’u yenilmez bir takım haline getiren Teknik Direktör Hikmet Karaman, bu süreçte toplam 20 puan topladı ve takımı küme düşme hattından hızla uzaklaştırdı.

Geçtiğimiz hafta son dakikalarda yediği golle Beşiktaş’ı elinden kaçıran ve 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılar, bu süreçte çıktığı 10 maçta yenilgi yüzü görmezken 5 galibiyet 5 de beraberlik elde etti.

Sırasıyla Kasımpaşa, Akhisarspor, Fenerbahçe, Göztepe ve Konyaspor’u yenen Kayserispor, Erzurumspor, Antalyaspor, Bursaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş ile de berabere kaldı.

Hikmet Karaman ile birlikte zor gol yiyen bir ekip haline gelen Kayserispor, 10 maçta sadece 6 gole izin verirken 5 maçtan da gol yemeden ayrıldı. Bu süreçte ilk kez Beşiktaş karşısında bir maçta 2 gol yiyen sarı-kırmızılılar, 13 kez de gol sevinci yaşadı.

TRANSFERSİZ GELEN BAŞARI

Transfer yasağı olduğu için devre arası transfer döneminde takıma takviye yapamayan ancak mevcut kadrosu ile çok iyi sonuçlar elde eden Kayserispor, ligin dişli ekipleri arasında yer aldı.

Ligde Başakşehir ve Galatasaray ile birlikte 10 maçtır yenilmeyerek bu alanda zirveye ortak olan Kayserispor, küme düşme hattından hızla uzaklaşarak üst sıraları zorlamaya başladı.

Topladığı 32 puanla ligde 7.sırada yer alan Kayserispor, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılma mücadelesi verecek takımlar arasında gösteriliyor. 

Google+ WhatsApp