Vali Günaydın’dan Uygulama Noktalarına Bayram Ziyareti

Vali Günaydın’dan Uygulama Noktalarına Bayram Ziyareti

Valimiz Şehmus Günaydın, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkkılıç ile birlikte Kurban Bayramı öncesinde Ankara-Kayseri yolu üzerinde bulunan trafik uygulama noktasında denetlemelerde bulunarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Trafik ekipleri tarafından yürütülen uygulama çerçevesinde yol güzergâhında durdurulan araçlarda bulunan vatandaşlarla sohbet eden ve vatandaşlarımızın bayramını kutlayan Vali Günaydın ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, vatandaşlarımıza içinde bulunduğumuz Kurban Bayramı süresince Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemleri hatırlatarak, özellikle maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Sürücülere trafik kurallarını da hatırlatan Vali Günaydın, Emniyet kemeri takılması, şerit ihlali yapılmaması ve hız sınırının aşılmaması konusuna önem verilmesi gerektiğini belirtti.”

Ankara- Kayseri trafik uygulama noktası ziyaretinin ardından Vali Günaydın, sırasıyla Niğde Yolu Uygulama Noktası, Sivas Yolu Uygulama Noktası ve Malatya Yolu Uygulama Noktasını da ziyaret ederek emniyet ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Günaydın uygulama noktalarında da yol güzergahında durdurulan sürücülerle sohbet ederek Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler ve trafik kuralları hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Valimiz Şehmus Günaydın’ın uygulama noktalarına yapmış olduğu bayram ziyaretine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Nihat Pullu’da eşlik etti

Google+ WhatsApp