Vali Düzgün'e Deprem Haftası Ziyareti

Vali Düzgün'e Deprem Haftası Ziyareti

Vali Orhan Düzgün, 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle Kayseri İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Osman Atsız ve personelini makamında kabul etti.
AFAD’tan sorumlu Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Düzgün, deprem hazırlıklarının koordinasyonunu sağlayan ve afet durumlarında ilk akla gelen kurum olan AFAD’ın çalışmalarının önemine değindi.
Vali Düzgün, varlığının önemi en çok felaket dönemlerinde ortaya çıkan teşkilatların başında gelen AFAD’ın hem teşkilat yapısı hem de teknik donanım olarak son yıllarda önemli değişimler yaşadığını hatırlatarak, fonksiyonel bir yapıya kavuşan AFAD’ın her türlü felaket durumları için hazır olduğunu söyledi.
Vali Düzgün, felaketlerin ülkemizden uzak olmasını temenni ederek, “İhtiyaç duyulan durumlarda da Allah yokluğunuzu da göstermesin” dedi.
AFAD Müdürü Osman Atsız da 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Deprem Haftası dolayısıyla eğitim seferberliklerinin devam ettiğini söyleyerek, hafta dolayısıyla yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Düzgün’e bilgiler verdi.

Google+ WhatsApp