ÖZDOĞAN, “AK DAVANIN GÖNÜLLÜ NEFERLERİYİZ”

ÖZDOĞAN, “AK DAVANIN GÖNÜLLÜ NEFERLERİYİZ”

AK Parti Hacılar İlçe Teşkilatı 7.Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut Başkan Ahmet Övüç güven tazeledi.

Pandemi süreci nedeniyle açık havada gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Yönetim Kurulu ve parti üyeleri katıldı.

Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç,"7’nci Olağan Kongrenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz 3 yıllık sürede parti tüzüğünün bize verdiği görev ve yetkileri elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Yeni dönemde de Hacılarımız için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise yaptığı konuşmada, "Teşkilatlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarla AK Davanın gönüllü neferleri olarak bu bayrağı layıkıyla temsil etmeye çalışıyoruz. Bu yolda emek veren, gönül veren tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 6 genel seçim 4 yerel seçim 2 cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2 referandumu anlının akıyla geçmiş bir teşkilatız. İnşallah bu çizgide Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerde belediye olarak elimizden ne geliyorsa bir taraftan yerel yönetimler olarak yaptığımız çalışmalar, diğer taraftan değerli İl Başkanımızın ve Milletvekillerimizin katkılarıyla Ankara’daki çalışmaları da bu güzel ilçemize dün olduğu gibi bugünde getirmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalar neticesinde hayırseverlerimizin de katkılarıyla sadece 2020 yılında Hacılarımıza 150 Milyon Liralık yatırımı kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gündem maddelerinin okunup oylanmasının ardından kongre oy verme işlemiyle devam etti.

Kongre sonucunda olağan kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden Ak Parti Hacılar İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Övüç'ün yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu;

Ömer Gökçe, Serkan Kaçan, Mustafa Arslan, Ekrem Yurdakul, Murat Baktır, Akkadın Sağlamtaş, Murat Demir, Aslan Yılmaz, Sabri Coşkun, Ahmet Deveci, Ejder Palaz, Merve Üstün, İrfan onur Bahar ve Mustafa Benk

Google+ WhatsApp