Metinler Aracılığıyla FORD Otosan’dan  Liselere  Anlamlı Hibe

Metinler Aracılığıyla FORD Otosan’dan Liselere Anlamlı Hibe

Ford Metinler Otomotiv merkez plazada gerçekleşen törene önceki dönem Enerji Bakanı Taner Yıldız İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Ford Otosan Satış Sonrası Saha Operasyon Müdürü Mehmet Metin Yılmaz, Ford Metinler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Metin Köseoğlu,çok sayıda iş adamı,ilgili okul müdürleri,öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Türkiye geneli 47  ilde  71 lisemize,yeni nesil teknoloji ile donatılan araçlar  için başlatılan ve Kayseri’de FORD Metinler tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı  Hürriyet Endüstri Meslek ve Merkez Endüstri Meslek  liselerine bir adet minibüs bir adette kamyonet hibe edildi.

FORD Metinler Plazada düzenlenen törende konuşan eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ‘’ Türk insanı olarak ülkemize, çocuklarımıza, gençlerimize yatırım yapmamız en önemli  hedeflerimizdendir. FORD firması tarafından bağışlanan araçlar üzerinde, her iki lisemizin motor bölümü öğrencileri çalışma yaparak, pratiklerini geliştirecekler’’ dedi.Bu bağışlardan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim dedi. Otosan Satış Sonrası Saha Operasyon Müdürü  Mehmet Metin Yılmaz’da FORD markası olarak Türkiye Geneli başlatmış olduğumuz bu kampanyanın bugünkü törenini Kayseri’de yapıyoruz. Meslek Liseleri  öğrencilerine destek vermekten mutlu olduklarını söyledi. FORD Metinler Yönetim Kurulu Başkanı Metin Köseoğlu’da yaptığı konuşmada şehrimizde bulunan iki okulumuza ve liseli gençlerimize yaptıkları katkıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yapılan konuşmalar ve katkılardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Mehmet Metin Yılmaz , Murat Aras,Metin Köseoğlu ve Mehmet Güler’e plaket takdim etti.Plaket töreninden sonra araç anahtarları Okul müdürleri,öğretmenler ve öğrencilere teslim edildi.Öğrenciler ve öğretmenler bu bağıştan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.Ford Metinler Genel Müdürü Mehmet Güler : ‘ Eğitime destek olmak amacıyla iki lisemize Otosan tarafından hibe edilen araçların teslim törenini bugün gerçekleştirdik.Metinler Ford ailesi olarak böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyona aracılık etmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.Tüm katılımcılara teşekkür ediyor  hibe edilen araçları teslim alan okullarımıza hayırlı olmasını diliyoruz’ dedi. Program törene katılan tüm misafirlerlere ikram edilen yemekten sonra sona erdi.

Google+ WhatsApp