Merkez Sağ Özvarinli’nin Etrafında Toplandı

Merkez Sağ Özvarinli’nin Etrafında Toplandı

Kayseri siyasetine yön veren önemli isimler, Dr.Hasan Sami Özvarinli’ye destek kararı aldılar. ANAP, DYP ve MHP’de, AK Parti’de görev yapmış siyasiler, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli’ye açık desteklerini açıkladılar.

Özvarinli’ye destek açıklaması yapan siyasiler,”Özvarinli,Kocasinan için bir şans.Seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz.Kocasinan değişime muhtaç olan ilçelerimizden birisidir.Bu değişim Özvarinli’den gelecektir.Doktorumuz  Başkan seçilirse,güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz.Genç,dinamik,belediyeciliği ve idareciliği de çok iyi bilen bir evladımız.Desteğimiz sonsuz” diye konuştular.

Daha önce ANAP’ta, Doğru Yol’da,Demokrat Parti’de, MHP’de, AK Parti’de siyaset yapmış ve halen de yapmakta olan merkez sağdan binlerce kişi 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’ye destek kararı aldı.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli’ye Kayseri’deki tüm kesimlerden destek giderek artıyor. Daha önce ANAP’ta,Doğru Yol’da, Demokrat Parti’de, MHP’de ve AK Parti’de siyaset yapmış önemli isimlerden oluşan binlerce kişinin 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’yi, Hasan Sami Özvarinli’yi destekleyeceklerini açıkladılar.

“GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

Kocasinan Bölgesi’nde bir mekânda ’gün birlik ve beraberlik günü’ toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli’ye ‘Destek’ maiyetinde bir araya gelen kalabalığa,hitaben ilk konuşmayı İYİ Parti 1.Sıra Meclis Üyesi Adayı iş adamı Kazım Yücel yaptı. Yücel,”Bugün burada İYİ Parti bayrağını taşımak ve Kocasinan’ımıza hizmet etmek amacıyla bir araya geldik. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Hasan Sami’mizi Belediye Başkanlığına taşıma zamanıdır. Oylarınızı ziyan etmeden Kocasinan’da İYİ Parti’nin bayrağını dalgalandırmak zorundayız. Kocasinan halkı hak ettiği hizmete sizlerin oylarıyla İYİ kadrolar ile birlikte kavuşacaktır. Biz sizlere, bu birlik ve beraberliğe katkı vermenizden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

”KOCASİNAN’I ALACAĞIZ”

İYİ Parti’ye ve Hasan Sami Dr.Özvarinli’ye destek olmak amacıyla toplandıklarını vurgulayan Merkez sağ siyasetçileri,”Seçimlerde İYİ Parti’nin bayrağını Kocasinan’da dikmek adına bir araya geldik. Bizler geçmişte merkez sağda siyaset yapanlarız. Şimdi ise hizmet için memleket evladımız Özvarinli’nin seçim kazanması için çalışacağız ve Kocasinan’ı AK Parti’den alacağız. Bizler merkez sağ olarak İYİ Parti’nin yanındayız” diye konuştular.

“ÖZVARİNLİ TÜM MERKEZ  SAĞIN ADAYIDIR”

Dr. Hasan Sami Özvarinli’nin Kocasinan’a büyük hizmetler kazandıracağına inandığının altını çizen Merkez sağda siyaset yapmış isimler,”,Kocasinan Kayseri’nin parlayan yıldızı olmasını istiyoruz. Özvarinli’nin başkanlığı döneminde tüm bu eksiklikler giderilecektir. Özvarinli sadece İYİ Parti’nin değil tüm merkez sağın adayıdır. Özellikle mülkiyet konusunda çözümün tek adresi Özvarinli’dir. İYİ Parti’dir” şekline konuştu.

 “KOCASİNAN İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

İYİ Parti’ye ve şahsına verdikleri destekten dolayı konuklarına teşekkür eden Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,’Türkiye çok kritik süreçten geçiyor. Memleketin evladı olarak halkımızın gönlünde taht kurmaya hazırız.25 yıllık kangrenleşen sorunlar yumağı var. Bunu birlikte çözmek istiyoruz, Kocasinan için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

“KOCASİNAN’I HEP BİRLİKTE YÖNETECĞİZ”

Konuklara teşekkür ederek konuşmasına devam eden İYİ Parti Kocasinan Başkan Adayı Özvarinli, Kocasinan’a kazandıracağı dev projelerini anlattı. Bu seçimin öneminden de bahseden Özvarinli,”Bu seçimler hem Kocasinan hem Kayseri hem de Türkiye için çok önemli hale geldi. Ülkemizin huzura ihtiyacı var. Ne zaman kalkınmaya başlasak birileri gelir ayağımıza çelmeyi takar ülkeyi geriye götürmeye çalışır.Artık vatandaşımız o kadar çok tecrübeli hale geldi ki,bu ayak oyunlarına prim vermiyor.Bu seçimde mutlaka ve mutlaka sandığa giderek bu ülke için İYİ Parti’nin oylarını hem Kocasinan’da hem Kayseri’de hem de Türkiye’de katlayacağız.Bugün burada çok eski Ağabeylerimiz,dostlarımız var.Biz biriz.Sağda  bütünleştik,birleştik.Yıllarımız birlikte geçti.Ayrı gayrımız yok.O kapımız herkese açık oldu.bundan sonra da öyle olacak.Nasip olursa bayrağımızı belediyenin burçlarına dikersek, Kocasinan’ı Kocasinanlılar yönetecek.Kocasinan için dev projelerimizin startını verdik.İnşallah Kocasinan,İYİ Parti ile birlikte altın çağını yaşayacak” dedi.Kocasinan halkıyla bütünleşen bir hizmet belediyeciliğinin 1.Nisan’da başlayacağına dikkat çeken Özvarinli,”Halkımız rahat olsun onlar nasıl çözüm istiyorsa onu yapacağız. Kimse Kocasinan’dan bir adım öteye gitmeyecek. Güvenceniz benim” diye konuştu.

Google+ WhatsApp