Hizmet-Iş Sendikası Taşeron İşçileri

Hizmet-Iş Sendikası Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor

Hizmet-Iş Sendikası Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik Şube olarak örgütlü oldukları işyerlerinde taşeron firmalarda çalışan üyelerine yönelik bilgilendirme toplantıları yaptıklarını söyleyerek şu şekilde devam etti, “Sendika olarak bizim amacımız üyelerimizin sıkıntılarına ortak olmaktır. Sizlerin bilinçlenmesi için uygun gördüğümüz işyerlerinde yaptığımız işleri aksatmadan buna benzer bilgilendirme toplantıları yapacağız. Hükümetimizin üzerinde çalıştığı asıl iş, yardımcı iş konusunda da Hak-İş olarak bizim görüşümüz ayrım yapılmaksızın herkese kadro verilmesidir” dedi.
Bilgilendirme toplantılarında üyelerin sorularını ve isteklerini de dinleyen Çelik sorulara yanıt verdikten sonra Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanlığı tarafından 3 yıldır tüm üyelerine sosyal proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptırıldığını belirterek “ Hizmet-İş Sendikası olarak tüm üyelerimiz 3 yıldır ferdi kaza sigortası kapsamına alınmışlardır. İnşallah hiçbir üyemiz bir kaza yapmaz. Maalesef iş kazaları hayatımızın ve ülkemizin acı bir gerçeğidir. Bu bağlamda geçen yıl kaza yapan ve hayatlarını kaybeden üyelerimizin yakınlarına 135 Bin Türk Lirası sigortadan alınarak verilmiştir. Buradan bir kez daha hayatını kaybeden üyelerimize Allah rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. ” dedi.
Bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Ferdi kaza sigortalarının sertifikaları dağıtıldı.

Google+ WhatsApp