Felahiye ve Özvatan’da Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Felahiye ve Özvatan’da Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Valimiz Şehmus Günaydın, her ay muhtarlarımızın şikâyet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını bu defa Felahiye ve Özvatan ilçemizde görev yapan muhtarlarımızla yaptı.

İlk olarak Felahiye ilçemizde düzenlenen toplantıya Vali Günaydın, Felahiye Kaymakam V. Mehmet Ali Semiz, Felahiye Belediye Başkanı Vural Çoşkun, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Günaydın toplantının açılışında yaptığı konuşmada, muhtarlarımızı ziyaret ederek, sorunları birinci ağızdan dinleyip ilçemizin sorunlarını masaya yatırdıklarını çözümü için ilgili kurumları haberdar ederek hemen işe koyulduklarını belirtti.

İçinde bulunduğumuz Pandemi nedeniyle muhtarlarımıza, “Maske-Mesafe-Temizlik” konusu ve uyulması gereken kurallar hususunda hatırlatmalarda bulunan Vali Günaydın, “Sağlık çalışanlarımızın işini kolaylaştırmak ve onlara destek olmak için bizim de kurallara uymamız gerekiyor.” dedi

Konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz veren Vali Günaydın gelen talep ve önerileri dinleyerek, çözümü konusunda ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Felahiye ilçemizdeki toplantının ardından Özvatan ilçemize geçen Vali Günaydın, burada da muhtarlarla bir araya geldi.

Özvatan ilçemizdeki toplantıya Vali Günaydın, İlçe Kaymakamı Erkan Adıbelli, İlçe Belediye Başkanı Halit Demir, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Günaydın, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, “ Bizler bu tür ziyaretlerle muhtarlarımızı yerinde dinliyoruz, kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret ederek sorunları birinci ağızdan dinliyoruz. Büyükşehir Belediyemizle, diğer kurumlarımızla işbirliği yaparak, sorunlara çözüm arıyoruz.” diye konuştu.

Pandemi nedeniyle muhtarlarımıza çok iş düştüğünü ifade eden Vali Günaydın, “ ‘Maske-Mesafe-Temizlik’ kuralına mutlaka uymalıyız ve gerekmedikçe evimizden çıkmamalıyız.” dedi

Konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz veren Vali Günaydın gelen talep ve önerileri dinleyerek, çözümü konusunda ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Google+ WhatsApp