DOĞAL GAZ BEKLERKEN TEZEĞE MAHKUM EDİLMİŞLER

DOĞAL GAZ BEKLERKEN TEZEĞE MAHKUM EDİLMİŞLER

DOĞAL GAZ BEKLERKEN TEZEĞE MAHKUM EDİLMİŞLER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkanvekili  Kazım Yücel bu seferde Boztepe Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine mahallede oturan vatandaşların sorunları dinledi. Mahalle sakinlerinin ekonomik sıkıntılarına dikkat çeken Kazım Yücel, "Mahalle sakinleri doğalgaz  beklerken, kömür fiyatlarının yüksekliğinden de bugün gelinen noktada kışın ısınmalarını tezekle sağlamaktalar. Mahalle sakinleri tezeğe muhtaç bırakılmışlar" dedi.

SEÇİM ZAMANINDA VERDİĞİ SÖZLERİN HİÇ BİRİNİ YERİNE GETİRMEMİŞ

İYİ PARTİ'Lİ Kazım Yücel, vatandaşlarının sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Yücel'in bu kez adresi Kocasinan ilçesine bağlı Boztepe Mahallesi oldu. Kocasinan'ın gelişmişlikte en geri kalan mahallelerinden olan Boztepe'yi gezen Kazım Yücel, mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi. Onları tek tek not etti. Mahalle sakinleri en çok da ekonomik zorluktan dert yandı.

VERİLEN SÖZLERİN HİÇBİRİ YERİNE GELMEMİŞ

Geziye ilişkin bir değerlendirmede bulunan İYİ PARTİ'Lİ  Kazım Yücel “Bu gün Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde yer alan şehrin merkezine sadece 10 dakika mesafede olan Boztepe Mahallesindeyiz. Mahalle sakinlerinin çağrısı üzerine sıkıntılarını dinlemek ve sıkıntıları çözüm bulabilmek için buradayız. Boztepe mahallesinin bir bölümünü gezdik. Belediyemiz burada, su elektrik gibi alt yapı hizmetlerini sağlamaya çalışmış. Mahalle sakinlerimizin ifadelerine göre de 5-6 ay gibi bir zaman geçmiş. Gördüğünüz gibi bu mahalle sakinleri toz toprak içerisinde yaşamak zorunda kalmış. Yani bir belediye seçim döneminde 1 Milyon metrekare  asfalt döktüm derken seçimden sonra şuan bulunduğumuz yere nerdeyse 1 metrekare asfalt dökmemiş. Seçim zamanında verdiği sözlerinden hiçbirini yerine getirmemişler. Ben buradan Büyükşehir Belediyemize de seslenmek istiyorum. Şuanda bir belediye otobüs durağındayız. Burası şehre 10 dakika mesafede. Mahalle sakinlerimizin bizlere anlattıklarına göre kışın soğuktan donuyoruz, yazın sıcaktan yanıyoruz. Otobüs durağımızda yaşlımız var, hastamız var oturacak bir işkembe bile yok diyorlar, bizlerde görüyor ve hak veriyoruz. “ ifadelerini kullandı.

DOĞALGAZ BEKLERKEN TEZEĞE MAHKUM EDİLMİŞLER

Kazım Yücel “Sizlerin de gördüğü gibi otobüs durağının hemen yakınında tezek birikintisi. Bu mahalle sakinlerimiz odun alacak kömür alacak durumda değiller. Doğalgaz beklerken, kömür fiyatlarının yüksekliğinden de bu gün gelinen noktada kışın ısınmalarını tezekle sağlamaktalar, tezeğe muhtaç bırakılmışlar. Bahsetmiş olduğumuz bu bölge seçimde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne de cidden yüksek bir oy vermiştir ama 3 yıldır ve onun öncesindeki süreçte de hiçbir hizmet almadığından bahsediyorlar.” dedi.

PARKIMIZI GERİ İSTİYORUZ

Boztepe sokaklarında vatandaşı dinleyen ve durumu yerinde tespit eden Kazım Yücel’i gören mahalle çocukları da Yücel’in etrafını çevirerek parkımızı geri istiyoruz dediler. Yücel, ”Bu mahallemizin var olan parkını da kaldırmışsınız. Bu mahallemizin mahalle arasında boş bir alanda düğünlerini yaptıkları arazi de kazıyıp tabiri caizse burada düğün yapmayın noktasına getirilmiş. Mahalle halkı diyor ki Mithatpaşa’dan, Erkilet’ten , hemen arkamızda da gördüğünüz yüksek yüksek binalardan Paris ile Kayseri gibi aramızda fark var diyorlar. Boztepe mahallemizin şuan bulunduğumuz bölgesi acilen hizmet bekliyor.  Sökülmüş asfaltlarının bir an önce atılmasını istiyor. Kadınlarımız 'Bu toz topraktan dolayı pencerelerini açamıyoruz,her gün temizlik yapıyoruz' diyorlar. Mahallenin gençleri çocukları ‘BOZTEPE’YE PARK İSTİYORUZ’ diyorlar.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ SİZLERİ SADECE SEÇİM ZAMANI GÖRMEK İSTEMİYOR

Yücel açıklamasını “Bunlar size bir görev sayın başkanlarımız. Bu mahallemiz acilen asfaltlanmalı, acilen ziyaret edilmeli, ziyaret sonucunda da seçimlerde verilen sözlerin tek tek konuşulup yerine getirilmeli. Vatandaş, seçimden seçime sizleri görmek istemiyor. Yani burada çözümsüzlük var, burada tezek var, burada toz toprak var, burası şehre 10 dakika mesafede sizleri bekliyorlar.” ifadeleriyle çağrıda buldu.

Google+ WhatsApp