Büyükşehir'den Bayramda Kesintisiz Hizmet

Büyükşehir'den Bayramda Kesintisiz Hizmet

Büyükşehir'den Bayramda Kesintisiz Hizmet

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik bayramların toplumsal barış için fırsat günleri olduğunu söyledi. Başkan Çelik, "Bir olalım, birlik olalım ve şer güçlere fırsat vermeyelim" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı’nı halkın daha huzurlu idrak etmesi için Büyükşehir Belediyesi’nin kesintisiz hizmet verdiğini söyledi. Başkan Çelik, yapmış olduğu açıklamada "Cenabı Allah’a şükürler olsun ki bir Kurban Bayramı’na daha ulaştık. İnsanların kurban keserek Allah’a ulaşma gayretinde oldukları bu anlamlı günlerde bir olmaya, birlik olmaya, kaynaşmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Terör belasının yüreğimizi yangın yerine çevirdiği bugünlerde bu bayramı toplumsal barışa ve huzura vesile olacak fırsat günleri olarak değerlendirmek lazım. Bir olalım, birlik olalım ve şer güçlere fırsat vermeyelim. Ailemizle, yakınlarımızla acıdan kederden uzak bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum" dedi.
ULAŞIMDA EK TEDBİRLER ALINDI
Bayram tatilinde vatandaşların ulaşımının rahatlatılması için ek tedbirler aldıklarını da belirten Başkan Mustafa Çelik, otobüs seferlerinin saatlerinde düzenleme yaptıklarını dile getirdi. Vatandaşların mezarlık ziyaretleri için de her bayram olduğu gibi otobüs seferi koyduklarını ifade eden Başkan Çelik, mezarlığa gidecek vatandaşlar için Kiçikapı’daki Katlı Otoparkın önünden sabah saat 09.00’dan itibaren otobüsler kaldırılacağını kaydetti. Başkan Çelik, tüm mezarlıklarda hazırlıkların tamamlandığını da sözlerine ekledi.
Kurban kesim yerleri ile ilgili tüm ilçe belediyelerinin hazırlık yaptığını, ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin de kurban kesim yerlerinde veteriner hekim bulunduracağını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, elektrik, su ve doğalgazda olası arızalara karşı da 24 saat kesintisiz hizmet verebilecek nöbetçi ekiplerin hazır bulundurulacağını söyledi.

Google+ WhatsApp