Beşiktaş’ta Büyü Bozuldu

Beşiktaş’ta Büyü Bozuldu

2018-2019 Süper Toto Süper Lig’in 3’üncü haftasında Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Antalyaspor’a 3-2 yenilen siyah beyazlı ekibin Vodafone Park’taki 45 maçlık namaglup serisi de bozulmuş oldu.

2018 – 2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 3. Hafta karşılaşmaları nefes kesti. Sezona hızlı bir giriş yapmayı başaran Beşiktaş, sahasında Antalyaspor’la karşılaştı. Hareketli başlayan maçta ilk gol sesi 20. Dakika da geldi. Antalyaspor, Doukara’nın golüyle skordaki eşitliği bozdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk golün şaşkınlığını yaşayan siyah beyazlı ekip 24. Dakika da Hakan’ın golüyle 2-0 geriye düştü. Beşiktaşlı futbolseverlerin de destek tezahüratları eşliğinde gole adım adım ilerleyen siyah beyazlı ekip 26. Dakika da Negroda’nın golüyle farkı 1’e indirmeyi başardı. Üst üste ataklar geliştiren Beşiktaş, rakip takımı yarı sahasına adeta hapsetti. 33. Dakika da ise sahneye Antalyaspor’lu Yekta çıktı. Farkı yeniden 2’ye çıkartan Antalyaspor rahat bir nefes aldı. Vodafone Park’ta ilk yarı Antalyaspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan siyah beyazlı ekip gol arayışını sürdürdü. Başta Quaresma ve Oğuzhan’ın şutlarıyla Antalyaspor kalesini yoklayan Beşiktaş, istediği gole 56. Dakika da Pepe ile kavuştu. Maçta beklenilen performansı sergilemeyen Vida, golün ardından oyundan çıktı ve yerini Larin’e bıraktı. Siyah beyazlı takım beraberlik için sık sık Antalyaspor kalesine ataklar düzenledi. Maç esnasında iki takımın futbolcuları arasında gergin anlarda yaşandı. 89. Dakika da maçın son oyuncu değişikliğini gerçekleştiren Teknik Direktör Şenol Güneş, Quaresma’nın yerine Gökhan Töre’yi oyuna dahil etti. 7 dakikalık uzatma süresi esnasında da gol arayışını sürdüren Beşiktaş istediği sonuca ulaşamadı. Antalyaspor, Beşiktaş’ı sahasında 3-2 mağlup etmeyi başararak 3 puanı hanesine yazdırdı.
 

Google+ WhatsApp