BAKİ ERSOY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA TOKAT GİBİ CEVAP

BAKİ ERSOY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA TOKAT GİBİ CEVAP

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 9 Şubat 2021 tarihli partisinin grup toplantısında konuşma yaparak Cumhurittifakı milletvekillerini şehirlerinin sorunlarını dile getirememesiyle suçlayan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Ersoy, sözlerinde; “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Partisinin 9 Şubat 2021 tarihli grup toplantısında; ‘Bir Cumhur ittifakı Milletvekili çıkıp da meclis kürsüsünde şehrinin sorunlarını anlattı mı? Anlatamaz.’ minvalide talihsiz açıklamalarda bulunmuştur. Ben Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak yaklaşık 2,5 yıllık milletvekilliği geçmişimde TBMM Genel Kurulunda toplamda 179, Plan ve Bütçe Komisyonu toplantılarında 170 kez Kayserimiz’in adını zikretmiş ve sorunlarına çözüm aramış bulunmaktayım. Kendisini Genel Kurul çalışmalarını takip etmeye ya da en azından sessiz kalmaya davet ediyorum. Görüyoruz ki; bizim sevdamız millet, derdimiz hizmet, sizin ki ise ne yazık ki bizleriz…” dedi.

Kılıçdaroğlu ne demişti;

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni de düzelteceğiz. Gazi meclis böyle olmayacak.  Bu meclis vesayet altındaki bir meclistir.  Şu anda TBMM Ak Parti ve MHP’nin vesayeti altında yönetiliyor.  Nasıl bir vesayet altında?  Hiç Çankırı milletvekilinin meclis kürsüsüne çıkıp Çankırı’nın sorunlarını dile getirdiğini duyan var mı? Veya bir Ak Partili milletvekili, Afyonkarahisar’ın sorunlarını çıkıp da meclis kürsüsünden anlattı mı? Anlatamaz. Veya bir Yozgat vekili  ,MHP Yozgat vekili , kürsüye çıktı Yozgat’ın sorunlarını anlattı mı? Anlatamaz, çünkü anlatırsa bir daha milletvekili olamaz. “

Google+ WhatsApp