Babasıyla telefonla konuştuktan 1.5 saat sonra şehit oldu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Ordulu Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in acı haberi Samsun'da bulunan ailesine verildi. Çatışmadan 1.5 saat önce oğlu ile telefonla konuşan baba Mehmet Özdemir, "Allah, teröristlerin hepsinin belasını versin" dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Ordulu Uzman Çavuş 26 yaşındaki Nuh Özdemir'in acı haberini, Samsun'da oturan ağabeyi Ufuk Özdemir'in evinde misafir olarak bulunan 7 aylık hamile eşi Leyla Özdemir ve babası Mehmet Özdemir'e Samsun Garnizon Komutanlığı Şehit Gazi İşlem Kısım Amiri Albay Saffet Akçin verdi.  Samsun'un İlkadım ilçesinin Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan şehidin ağabeyinin evine giden Albay Akçin, burada misafir bulunan şehidin babası, eşi ve kardeşlerine acı haberi verdi.  3 gün önce izinden döndüğü belirtilen şehit Nuh Özdemir'in giderken eşini ve babasını da Samsun'da bulunan ağabeyinin evine getirdiği öğrenildi. Evin önünde taziyeleri kabul eden baba Mehmet Özdemir, "Oğlum Cuma akşamı izinden döndü. Bugün telefonla kendisiyle konuştuk. Diyecek bir şey bulamıyorum. Allah, teröristlerin hepsinin belasını versin. Çok üzgünüz" diye konuştu.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in cenazesinin yarın askeri uçakla Ordu'ya getirileceği ve şehidin Akkuş ilçesinin Salman Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. 

Google+ WhatsApp