Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen firari sürücünün yakalaması bekleniyor

Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen firari sürücünün yakalaması bekleniyor

KAYSERİ'de Mehmet Üzüm'ün kullandığı 38 E 4730 plakalı otomobili sıkıştırdığı ve aynı aileden 7 kişinin ölümüne, ambulans şoförü ile acil tıp teknisyeninin de yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan firari Adnan Özdemir'in, yakalanması bekleniyor. Üzüm ailesinin avukatı Seyit Halil Yüzgeç’in Gürcistan’da olduğunu öne sürdüğü Özdemir’in yakalanmasını bekleyen mahkeme, duruşmayı erteledi.

KAYSERİ'de Mehmet Üzüm'ün kullandığı 38 E 4730 plakalı otomobili sıkıştırdığı ve aynı aileden 7 kişinin ölümüne, ambulans şoförü ile acil tıp teknisyeninin de yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan firari Adnan Özdemir'in, yakalanması bekleniyor.  Üzüm ailesinin avukatı Seyit Halil Yüzgeç’in Gürcistan’da olduğunu öne sürdüğü Özdemir’in yakalanmasını bekleyen mahkeme, duruşmayı erteledi.
 
Kaza, 25 Mart 2018’de saat 23.00 sıralarında, merkez Kocasinan ilçesi Nalçik Bulvarı'nda meydana geldi. Malatya'dan, Kayseri yönüne giden Mehmet Üzüm'ün kullandığı 38 E 4730 plakalı otomobil, iddiaya göre, 38 KY 432 plakalı otomobiliyle yolda ilerleyen Adnan Özdemir'in sıkıştırması sonucu karşı yönden gelen ve Malatya'ya cenaze taşınan 41 BD 308 plakalı ambulans ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet (36) ile otomobildeki eşi Zehra (29), çocukları Safiye Nur (6), Hamza (8), Mustafa (29) ve Soner Üzüm (29) yaşamını yitirdi. Üzüm ailesi fertlerinin cenazeleri, geçen 26 Mart'ta, Sarız ilçesine bağlı İncedere Mahallesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kazada ağır yaralanan Kader Üzüm ise hastanede 8 günlük tedavisinin ardından yaşamını yitirdi.  Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce firari Adnan Özdemir hakkında  'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan dava açıldı.
 
Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın altıncı duruşmasına, trafik kazasında hayatını kaybeden Zehra Üzüm'ün davacı kız kardeşi Seher Ç. ile davacı Ahmet Üzüm ile avukatları hazır bulundu. 'Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma' suçundan yargılanan Adnan Özdemir firari olduğu için duruşmada yer almazken, avukatı mahkeme salonunda hazır bulundu.
 
Mahkeme heyeti verdiği ara kararla firari sanık Adnan Özdemir'in, yakalama kararının infazının beklenmesine, duruşmayı  erteledi.

Google+ WhatsApp