25.000 litre Kaçak Akaryakıt

25.000 litre Kaçak Akaryakıt

İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında;Kayseri İli Kocasinan İlçesi Gömeç Mahallesinde (1) iş yerinde yapılan arama neticesinde; piyasaya sürülmek üzere hazır hale getirilmiş (25.000) litre Kaçak Akaryakıt ele geçirilmiştir. Şüpheliler (L.E.), (G.Ç.), (E.D.) ve (M.A.) hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında;

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Gömeç Mahallesinde (1)iş yerinde yapılan aramaneticesinde; piyasaya sürülmek üzere hazır hale getirilmiş (25.000) litre Kaçak Akaryakıt ele geçirilmiştir.Şüpheliler (L.E.), (G.Ç.), (E.D.) ve (M.A.) hakkında yasal işlem başlatılmıştır.  

 

Ayrıca, Melikgazi İlçesi Gesi Mahallesinde (1)ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (91) gr. Metamfetamin ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak (A.M.T.), (B.Ö.) ve (O.C.) hakkında yasal işlem başlatılmıştır.  

       

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.

Google+ WhatsApp