112 personeli hizmet içi eğitimde buluştu

112 personeli hizmet içi eğitimde buluştu

KAYSERİ Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı İl Ambulans Servisi Başhekimliğinin, Sağlık Bakanlığı Eylem Planları doğrultusunda, 112 personeline yönelik düzenlendiği eğitim modülünün ilk oturumu tamamlandı.

Erciyes Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Recep Baydemir’in, ‘İnme’ eğitimi sırasında programı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Figen Gürbeden’le birlikte ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli; Kayseri için önemli bir eğitime imza atıldığına değinerek, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve ekibine ‘İnme’ konusunda verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. 
Eğitime değinen Benli, "Bugünkü eğitim modülümüzde Erciyes Üniversitesinden Recep Baydemir hocam, ‘İnme’ ile ilgili 112 personelimize bilgiler verdi. Erciyes Üniversite Tıp Fakültesi Hastanemiz ile görüşmelerimizde ‘İnme’ ve ‘Girişimsel Endovasküler’ işlem konularında belli bir noktaya geldik. İnşallah önümüzdeki süreçte de tüm inme (emboli) vakalarına yönelik endovasküler girişimlerde bulunulacak. Bu konudaki katıldıklarından dolayı Erciyes Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a teşekkür ediyorum” dedi.
Eğitimde ‘İnme’ hakkında katılımcılara birçok bilgi aktaran Erciyes Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Recep Baydemir ise, “Sağlık personeli arkadaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla burada bulunduk. Eğitime verdiği destekten dolayı Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bizim için güzel bir gün oldu. Personel arkadaşların hepsinin istekli oluşu bizleri heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp