SEVİMLİ DOSTLARIN İMDADINA ‘PATİ KURTARAN’ YETİŞİYOR
Talas Belediyesi tarafından hizmete sunulan Pati Kurtaran ile hasta ve yaralı sokak hayvanlarına anında müdahale ediliyor.
Talas Belediyesi tarafından hizmete sunulan Pati Kurtaran ile hasta ve yaralı sokak hayvanlarına anında müdahale ediliyor.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) konferans salonunda KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda mobilya üreticilerinin yaşadıkları sıkıntılar ve bu sıkıntıların çözümü adına atılan adımlar dile getirilirken, Kayseri mobilya üreticilerinin güç birliği yaparak gelişen ve değişen yeni dünya düzeninde piyasalarda daha etkin olarak yer alabilmesi için oluşturulacak olan ortaklık yapısıyla e-ticaret üzerinden satışı ile ilgili konu konuşuldu.
Aziz milletimizin gurur kaynağı, muzaffer tarihimizin şanlı sayfalarından biri olan ve bu yıl 106. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır.
Melikgazi Belediyesince İmar Barışı Kanunundan yararlananlardan yanlış beyan verenlerin yapı kayıtlarının iptal edilmesi ile ilgili bilgilendirme uyarısında bulunularak şu açıklamalara yer verildi:“İmar Kanununun 16. Maddesinden yararlananlara yapı kayıt belgesi verildi. Yapı kayıt belgesi başvurusu vatandaşın beyan esasına dayalı olduğu için e-devlet üzerinden başvuru yapanlar denetime tabi tutulmadı dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Toprağı vatan yapan, yedi düvele meydan okuyan, ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten Türk Milleti’nin destanı Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.
Ulaştırma bakanlığı karar vermiş. Türk Telekom Kayseri Bölge müdürlüğü kapatılacak ve Adana bölge müdürlüğüne bağlanacak.Yahu ne istiyorsunuz Kayseri den? Hızlı Treni Sivas’a yaparsınız. Otobanı Niğde’ye yaparsınız. Kayseri sizin gözünüzde hangi konumda çok merak ediyorum doğrusu.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk Milleti'nin tarih boyunca kahramanlıklarıyla destanlar yazdığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere, vatanı, bayrağı ve milleti için canını feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan 18 Mart Çanakkale Zaferi‘nin 106. yıldönümü sebebi ile kutlama mesajı yayımladı. “Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen Aziz Milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiştir.” diyen Özdoğan, “Çanakkale’de var olan bu ruh 106 yıl sonra da benliğinden hiçbir şey kaybetmeden varlığını sürdürmektedir. Aziz Milletimiz bunu her fırsatta göstermiştir. Tıpkı 15 Temmuz gecesi yaşanan hainliğin hesabını canı pahasına sorduğu gibi” dedi.
KAYSERİ'de, ziyarette bulunan akrabalar arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün girişimleriyle hayırseverlikleri ile tanınan Dedeman Ailesi tarafından Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne hibe edilen aracın törenle teslimi yapıldı.
KAYSERİ'de 1 kilo 85 gram metamfetamin, 5,20 gram esrar, 3,60 gram bonzai ile yakalanarak gözaltına alınan R.Ş. ve oğlu M.Ş, adliyeye sevk edildi.
Türkiye’nin İstikbal’i, dünyanın uyku mimarı olmamızın altında yıllardır özenle tasarladığımız binlerce mutlu uyku yatıyor. Uyku dendiğinde akla İstikbal geliyor.
Melikgazi Belediyesi Mimarsinan, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan derenin ıslah çalışmalarına başladı. Konuyla alakalı açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi'nde çevreye zarar verdiğini düşündüğümüz derede ıslah çalışmasına başladık dedi.
Talas Belediyesi öncülüğünde İlçe Müftülüğü ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) işbirliği ile düzenlenen “Değerler Eğitimi” programı başladı. İlk olarak Başakpınar, Kuruköprü ve Çatakdere Mahallelerinde düzenlenen eğitim programında aile, din ve insani ilişkiler üst başlığı altında birçok konu ele alındı.
Kayseri'de, 100 bin nüfusta görülen koronavirüs vaka sayısı 97,72'den 142,95'e yükseldi. İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, filyasyon ekiplerinin çalışmalarında mantı yapmak için bir araya gelen kadınlardan 14, dünürlerin yemeğinde 8 kişide pozitif vaka tespit edildiğini söyleyerek, "Böyle olduğu zaman biz nasıl mücadele edeceğiz?" dedi.