Kayseri’de 33 bin 400 adet dolu makaron ele geçirildi
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 33 bin 400 adet tütün dolu makaron ele geçirildi.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 33 bin 400 adet tütün dolu makaron ele geçirildi.
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Kayseri'de su fiyatlarına KDV indirimi ve son ulaşım zammı hakkında konuştu. Belediyenin 'açık kapatmaya' çalıştığını söyleyen ve Yücel, "Suda yüzde 7 indirim ile ulaşım zammını bir araya getirmeyi bir talihsizlik kabul ediyoruz" dedi.
Kayseri OSB Başkanı Yunus İmamoğlu, KAYMOS’un ziyaretinde birlikteliğin önemini vurguladı
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Nikah Memurluğu'nda 25 çiftin özel bir tarih olan 22.02.2022 tarihinde hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.Hayatlarını birleştiren çiftlerin mutluluklarına ev sahipliği yapmayı sürdürdüklerini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, "Özel günlerde nikah sayılarında bir artış yaşanıyor.
Başkan Büyükkılıç, kamu kuruluşlarıyla dayanışmanın Kayseri’de en güzel örneklerini sergilediklerini söyledi.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Anayasa Komisyonu Başkanlığı’na seçilen Yusuf Beyazıt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kocasinan Belediyesi, Erciyes Üniversitesi işbirliği ile Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine yönelik düzenlediği eğitim programı devam ediyor. Eğitimin, hizmette kaliteyi arttıracağını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “İşlerini hassasiyetle yapan ekiplerimiz, hocalarımızın akademik bilgilerinden de faydalanarak, daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerdir” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım alanındaki yatırımlarından Fatih Sultan Mehmet Bulvarı-15 Temmuz Bulvarı Katlı Kavşağı projesinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, trompet modeli projenin tamamlandığında önemli bir bölgenin daha ulaşım güvenliği ile konforunun artırılmış olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 33. Vergi Haftası kapsamında Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci ve beraberindeki heyeti kabul etti. Demirci, hizmet binasının çevre düzenlemesi ve bahçesinin asfaltlanması konusundaki katkılarından dolayı Büyükkılıç’a teşekkür etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım alanındaki yatırımlarından Fatih Sultan Mehmet Bulvarı-15 Temmuz Bulvarı Katlı Kavşağı projesinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, trompet modeli projenin tamamlandığında önemli bir bölgenin daha ulaşım güvenliği ile konforunun artırılmış olacağını söyledi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, her geçen gün planlı büyüyen ve gelişen Anbar Mahallesi'ne Bekir Güngör Kızıltepe Aile Sağlık Merkezi inşa edileceğini söyledi. 2019 yılından itibaren Melikgazi’ye 7 aile sağlığı merkezi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Anbar Mahallemiz Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hem yenileniyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, parklara bireysel masa ve sandalye ile ahşap sallanan bank yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu. Zarif dokunuşların yapıldığı parklar, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
Mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait 12 parça taşınmaz açık artırma ihale yoluyla satışa çıkarıldı. Satışlardan elde edilecek gelir, Talas Belediyesi’nin gerçekleştireceği önemli hizmet ve yatırımlarda kaynak olarak kullanılacak.
Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı Avukat Fevzi Konaç, “Yeryüzünde tüm mazlumların umudu bütün zorluklara ve engellemelere rağmen Türkiye’dir” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer; Devlet Devlet Hastanesi'nde ilk ameliyatı yaptı.