Yaklaşık 294 milyon TL'lik yatırım olan Derevenk Viyadüğü açılışa hazır
Vali Şehmus Günaydın, yapımı tamamlanan Güney Çevre Yolu’nu Kayseri Malatya yoluna bağlayacak olan Derevenk Viyadüğü’nde açılış öncesi incelemelerde bulundu.
Vali Şehmus Günaydın, yapımı tamamlanan Güney Çevre Yolu’nu Kayseri Malatya yoluna bağlayacak olan Derevenk Viyadüğü’nde açılış öncesi incelemelerde bulundu.
Bünyan Belediye Meclisi Barış Pınarı Harekatına Katılmak İçin Gönüllü Oldu
Kayseri'de YPG/PYD operasyonu: 4 gözaltı
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,Meslek Edindirme Kursları bütünlüğünde, 114 ayrı branşta verilen kurslar ile bireylere meslek öğretildiğini dolayısı ile istihdama destek sağlandığını söyledi.
Kayseri’de işlenen cinayette, olaydan yaralı kurtulduğunu söyleyen, arkadaşını 43 bıçak darbesiyle öldürüp, olaya hırsızlık süsü verdiği ortaya çıkan ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanık ilk kez hakim karşısına çıktı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Gönüllü Kültür Teşekkülleri temsilcileriyle bir araya geldi.
Devam eden Barış Pınarı Harekatı’na Kayserili iş adamları, sanayiciler, odalar, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar yaptıkları ortak basın açıklamasıyla destek verdi.
Kayseri’de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda DEAŞ terör örgütü içinde faaliyet gösterdiği belirlenen yabancı uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi.
Kayseri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayacak
Kayseri iş dünyasından Barış Pınarı Harekatına destek KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi: "Tehditler karşısında bu vatanın her bir ferdi, Türkiye’nin geleceği için daha çok çalışacak, daha çok üretecektir"
Kayseri’de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Sümer Mahallesi Yumrukaya Camii bahçesinde peyzaj çalışması başlattı.
Develi Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Suriye'nin doğusuna Barış Pınarı operasyonu yapan Mehmetçiğe destek amaçlı düzenlediği kermeste 15.550 TL yardım topladı.
Kayseri’de iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü 1 kişinin ise yaralandığı olayla ilgili olarak cinayet şüphelisi adliyeye çıkarıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir ve KASKİ yetkilileri ile bir değerlendirme toplantısı yaparak, ilçede yapılacak çalışmaları istişare ettiler.