İstanbul'daki ana darbe davasında 14 sanığın cezasına onama
İstinaf mahkemesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe" davasında 14 sanık hakkında verilen hapis cezalarını onadı.
İstinaf mahkemesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe" davasında 14 sanık hakkında verilen hapis cezalarını onadı.
İzmir’in Konak ilçesinde, sokakta yaşayan ve iddialara göre temizlik yapmak için yağmur mazgallarının içerisine giren 35 yaşındaki bir kişi, mazgalda sıkıştı. 1 saat boyunca mazgalda sıkışan adam, alarma geçen itfaiye tarafından kurtarıldı.
AK Parti Grup Baskan vekili Numan Kurtulmuş Malta Köşkü'nde İnternet Medya Buluşması'nda İnternet yöneticilerinin sorularını cevapladı
Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışının ardından soğuk hava etkisini artırdı. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 12 dereceyle Ardahan’da ölçüldü.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Mersin'de şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsün bagajında yapılan aramada, palamut balığının solungacına gizlenmiş 56 gram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2018 yılında bir önceki yıla göre 83 bin kişi artarak 3 milyon 537 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,1 puanlık artışla yüzde 11 seviyesinde gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'EYT'de Demirel bir yanlışın içine düştü. Emeklilik meselesini eleştirmek için muhalefet teşvik ediyor. Erken yaşta emekliliğe karşıyız' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Üzerinde bunun öyle dururuz ki, ‘müze’ ifadesi ile değil, ‘Ayasofya Cami’ olarak koyarız. Müze statüsünden çıkar. Zaten biliyorsunuz daha sonradan böyle bir statü buraya verildi. Bu da CHP zihniyetinin adımıdır, bu CHP zihniyetinin attığı bu adımı değiştiririz” dedi.
İsviçre'de Azerbaycan için imal edilen yolcu treni Marmaray'dan geçerek Kars’a ulaştı. Kar yağışı altında Kars’a giren trenin ilk yolcuları ise tren garında hatıra fotoğrafı çektiren gelin ile damat oldu.
Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki bir eve giren hırsızlar evin gizli bölmesinde saklı yaklaşık 2 milyon TL değerinde olduğu tahmin edilen para ve altınları çalarak kayıplara karıştı.
Rekabet Kurumu tarafından Ankara İstanbul ve Antalya'da yaş meyve ve sebzelerin toptan satışı alanında faaliyet gösteren 24 teşebbüs hakkında soruşturma açıldı.
E-Devlet kapısı üzerinden 5 yeni hizmet daha vatandaşların kullanımına açıldı. İşte vatandaşların resmi işlemlerini dijital ortam üzerinden kolaylıkla çözebildiği e-devlet'e eklenen son uygulamalar
Hatay’da künefe ustası Cevdet Kutlu,askerlik yaşı geldiği dönemlerde Hatay İl Nüfus Müdürlüğü ve askerlik şubesi arasında yaşanan yazışma ve iletişim eksikliği dolayısıyla askere gidemedi. 47 yaşından sonra gelen askerlik celbi ve para cezasıyla şok yaşayan Kutlu, "Ben şu anda evliyim, devlet büyüklerimiz kendilerini benim yerime koysunlar. Eşime kim bakacak" dedi.