Melikgazi Kayseri Basketbol sezona evinde başlıyor
Kadınlar Basketbol Süper Ligi fikstür çekimi gerçekleştirildi. Kayseri ekibi lige iç saha maçıyla başlayacak.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi fikstür çekimi gerçekleştirildi. Kayseri ekibi lige iç saha maçıyla başlayacak.
Kayserispor’un pazar günü Samsunspor’u konuk edeceği müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.
Türkiye’de ilk kez Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. tarafından başlatılan zirve tırmanışları, bu sezon da 26 Ağustos itibariyle Erciyes Dağı’nda gerçekleşecek.
Efeler Ligi’nde mücadele den Develi Belediyespor sezon açılışını gerçekleştirdi.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Kayseri’yi temsil eden Kayseri Basketbol'un yeni transferi Romanyalı sporcu Claudia Monica Cuic, sağlık kontrolünden geçti.
Süper Ligin üçüncü haftasında oynanacak olan Kayserispor - Samsunspor maç bileti satışa çıkacak.
Avrupa Şampiyonu olduktan sonra Dünya Şampiyonası’na giden Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi (TOHM) Kayseri Güreş takımı ve Kayseri Şeker Spor Kulübü sporcusu Azat Sarıyar dünya üçüncüsü oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayelerinde gerçekleşen Uluslararası Yol Bisikleti Yarışları’nda Grand Prix Kaisareia etabı da tamamlandı. Erkek bisikletçiler 134 kilometre, kadın bisikletçiler ise 88 kilometre uzunluğundaki zorlu parkurda, pedalları Cumhuriyet Meydanı’ndan Erciyes'e çevirdiler.
Süper Ligin ikinci haftasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Kayserisporlu futbolcular günü izinli geçiriyor.
Kayserispor, Süper Lig'in ikinci haftasında konuk olduğu İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.
Süper Lig’de 3 ve 4’üncü haftanın maç programı yayınladı. Kayserispor 3’üncü hafta Samsunspor ile Pazar günü, 4’üncü hafta da Antalyaspor ile Cumartesi günü karşılaşacak.
Kayseri basketbol kız ve erkek il karması İzmir ev sahipliğinde yapılan Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Türkiye Yarı Finalleri’nde başarılı olarak finallere yükseldi.
Kayserispor, Süper Ligin ikinci haftasında deplasmanda bu akşam İstabulspor’a konuk olacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na giden dosyanın ardından Kayserispor'un Mame Thiam transferindeki ödemenin gecikmesi nedeniyle Fenerbahçe'ye 76 bin Euro ödemesine karar verildiğini duyurdu.
HOM Kayseri Güreş takımı ve Kayseri Şeker Spor Kulübü sporcuları Emre Mutlu, Kemal Sevgili, Azat Sarıyar, Erdem Kethüda Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlenecek olan U20 Güreş Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.