Gençlerbirliği - Fraport TAV Antalyaspor: 1-1
Süper Lig'in 25'inci hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Karşılaşmada taraflar Sio ve Podolski'nin golleriyle puanları paylaştı.
Süper Lig'in 25'inci hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Karşılaşmada taraflar Sio ve Podolski'nin golleriyle puanları paylaştı.
Son iki maçını kazanarak zirve takibini sürdüren Beşiktaş, hafta sonunda oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı.
Galatasaray, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılılarda adalesinde ağrı hisseden Adem Büyük, idmanı yarıda bıraktı. 32 yaşındaki forvetin sağlık durumu çarşamba günü netlik kazanacak.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Oyunumuzun devamında kaybettiğimiz 2 puana yazık oldu. Ama oyuncuların ortaya koyduğu karakter ve isteklerinden memnunum" dedi. Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise "Maçın hakkı beraberlikti. Kazansak büyük avantaj olacaktı" dedi.
Süper Lig’in 25’inci haftasında Kasımpaşa, sahasında ağırladığı HES Kablo Kayserispor’u 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi ve skoru değerlendirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, "Merkez Hakem Kurulumuz ve Türk hakemliği; hiçbir zaman iddia edildiği gibi bir sistemin, ahlaksızlığın ya da alçakça planların içinde olmamıştır ve olmayacaktır. Kimseye diyet borcumuz da yoktur" dedi.
Süper Lig'in 25'inci haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, evinde İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir, İzmir’de puan kaybetmedi. Göztepe’ye konuk olan turuncu lacivertliler, rakibini 3-0 yenerek koltuğunu korudu. Başakşehir, 40'ıncı dakikada Demba Ba’nın müthiş golüyle öne geçti. Crivelli 57’de farkı ikiye çıkarırken, 90+3'te son sözü İrfan söyledi. Bu sonuçla 52 puana yükselen Başakşehir zirve yarışında zorlu virajı geçti. Yeni evi Gürsel Aksel Stadı’ndaki ilk mağlubiyetini alan Göztepe ise 34 puanda kaldı. Başakşehir’de bitime 7 dakika kala stoper Epureanu direkt kırmızı kart gördü.
Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan müsabakada gol perdesini 22'nci dakikada Ekuban açarken, ilk yarı da bu skorla tamamlandı. Müsabakanın 53'üncü dakikasında Kayode ile eşitliği yakalayan Gaziantep FK, güçlü rakibinden bir puanı kaptı.
Süper Lig’in 25’inci haftasında Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakada Fenerbahçe'nin gollerini 22'nci dakikada Ozan Tufan ve 90+2'nci dakikada Serdar Aziz kaydederken, Yukatel Denizlispor'un golleri 45'inci dakikada penaltıdan Murawski ve 75'inci dakikada Mustafa Yumlu'dan geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe üst üste 6'ncı lig maçında da galip gelemezken, puanını 40 yaptı ve maç fazlasıyla 7'nci sırada yer aldı. Yukatel Denizlispor ise puanını 28 yaparak, maç fazlasıyla 10'uncu sıraya yükseldi.
Süper Lig'in 25'inci haftasında Demir Grup Sivasspor ile yarın saat 19.00'da deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. Kadroya sakatlığını atlatan ve takımla birlikte antrenmanlarda bulunan Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina da yer aldı.
Beşiktaşlı Kevin N’Koudou, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili, “Derbilerde net bir şey vardır. Kazanmak için oynarsınız. Özellikle bizim durumumuzdaki takımlar için. Biz de oraya kazanmaya gideceğiz. Kesinlikle geriye çekilmeye, savunma yapmaya gitmeyeceğiz. Orada elimizden geleni yapıp, 3 puanı almaya çalışacağız” dedi.
Süper Lig’in 25’inci haftasında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü konuk etti. Ev sahibi ekip, mücadeleden 2-1’lik skorla galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş’a 3 puanı getiren golleri 6’ncı dakikada penaltıdan Burak Yılmaz ve 88’inci dakikada Adem Ljajic kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise 90+3’üncü dakikada penaltıdan İlhan Parlak’tan geldi.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
TÜRKİYE Görme Engelliler Spor Federasyonu Kulüplerarası ve Bireysel Yüzme Türkiye Şampiyonası Kayseri'de yapıldı.