Kategori : Spor

2024 AVRUPA SPOR ŞEHRİ KAYSERİ’DE ERCİYES ZİRVE TIRMANIŞI

2024 AVRUPA SPOR ŞEHRİ KAYSERİ’DE ERCİYES ZİRVE TIRMANIŞI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde dünyanın sayılı kayak merkezlerinden birini işleten Erciyes A.Ş. tarafından düzenlenen zirve tırmanışları sürüyor. Türkiye’de ilk kez Erciyes A.Ş. tarafından başlatılan ve her yıl düzenlenen etkinlik, doğaseverleri 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’nin zirvesinde buluşturuyor.

BÜYÜKŞEHİR SPOR A.Ş’DEN YAZ DÖNEMİ SPOR OKULLARI DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR SPOR A.Ş’DEN YAZ DÖNEMİ SPOR OKULLARI DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından yaz aylarında 3 dönem halinde hizmet verilen Yaz Dönemi Spor Okulları Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde görkemli bir dönem sonu etkinliğine hazırlanıyor. Spor A.Ş., 31 Ağustos 2024 Cumartesi saat 17.30’da Yaz Dönemi Spor Okulları Dönem Sonu Etkinliği düzenleyecek.

ERCİYES ULUSLARARASI YOL BİSİKLETİ YARIŞLARI TAMAMLANDI

ERCİYES ULUSLARARASI YOL BİSİKLETİ YARIŞLARI TAMAMLANDI

Türkiye’de bisikletin merkezi haline gelen Kayseri Erciyes, dünyanın dört bir yanından profesyonel sporcuların katıldığı uluslararası yol bisiklet yarışına ev sahipliği yaptı. Yarış programında konuşan Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, “İnşallah daha nice yarışlar yapacağız, daha nice sportif başarılarla halkımızın karşısına çıkacağız” dedi.

Kayserispor’da çalışmalar devam ediyor

Kayserispor’da çalışmalar devam ediyor

Süper Ligin 3’üncü Haftasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabaka ertelenen Kayserispor, günü öğle saatlerinde gerçekleştirdiği idmanla tamamladı.

Kayserispor günü tek idmanla tamamladı

Kayserispor günü tek idmanla tamamladı

Sezonun ikinci haftasında Sivasspor!’a konuk olan ve ligin 3’üncü haftasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabaka ertelenen Kayserispor günü tek idmanla tamamladı. Sivasspor maçının ardından 2 gün izin yapan Kayserispor idmanlara tekrar başladı. Ligin 3’üncü haftasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabakası ertelenen Kayserispor günü tek idmanla tamamladı. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular pas – şut ve savunma çalıştı.