Spor Toto Süper Lig'de 1 ve 2. hafta programı açıklandı
Spor Toto Süper Lig'de 1 ve 2. hafta müsabaka programı belli oldu. Ligin 5 Ağustos Cuma 19.15'te İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla başlayacak.
Spor Toto Süper Lig'de 1 ve 2. hafta müsabaka programı belli oldu. Ligin 5 Ağustos Cuma 19.15'te İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla başlayacak.
Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayserispor, günü çift idmanla tamamlayacak.
Yukatel Kayserispor, bünyesinde bulunan Taner Gümüş'ü, Amedspor'a transfer etti.
Yukatel Kayserispor, alt yapıdan yetişen Mehmet Şamil Öztürk ile profesyonel imza attı.
Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Campanharo, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Khor Fakkan takımı ile anlaştı.
Fenerbahçe, İtalya'nın Cagliari kulübünden golcü oyuncu Joao Pedro'yu kadrosuna kattı.
Kayserispor'un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah, sezon başlayana kadar hazır hale gelmek istiyor.
Kayserispor'un iki yabancısı Attamah ile Ackah, Alanyaspor maçında oynamadı. İkili, düz koşu ile idmanı tamamladı.
Yukatel Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, Alanyaspor maçında takımının sergilediği futbol ve aldığı sonuçtan memnun olduğu söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Polonya’da Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. Rövanş karşılaşması 27 Temmuz Çarşamba günü Kadıköy’de oynanacak.
Kayserispor, hazırlık maçında karşılaştığı Alanyaspor’u 2-1’lik sonuçla mağlup etti.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın oynanacağı Polonya'nın Lodz şehrine ulaştı.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. İşte 19 Temmuz 2022 itibariyle Galatasaray'da yaşanan son transfer gelişmeleri...
Kayserispor kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği sabah idmanında pas ve şut çalışması yaptı.
Süper Amatör Küme takımlarından Yahyalıspor’da göreve yeni gelen başkan Ali Bal (27) ilk transferinde takımın başına deneyimli antrenör Mehmet Susamış’ı getirdi.