BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, AK PARTİ GENİŞLETİŞMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen AK Parti 179. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, başkentte gerçekleşen toplantıda önemli temaslarda bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 179. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Yiğit Güler de katıldı.
AK Parti 179. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümünü en iyi şekilde değerlendirme niyetinde olduklarını kaydederek, eser ve hizmet siyasetiyle geçen 25 yıla ve daha büyük başarılar için ortaya koyulacak vizyona dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca millete ve ülkeye hizmet üretme amaçlarına vurgu yaptı.
Başkan Büyükkılıç, toplantının ardından değerlendirmelerde bulunarak, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

