Valilikte Bir Hayırsever Protokolü Daha
Valimiz Şehmus Günaydın, Talas ilçesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının yapımını üstelenen hayırseverler Mehmet Fatih Akçakaya ve Nurullah Sefa Akçakaya ile protokol imzaladı.
Valimiz Şehmus Günaydın, Talas ilçesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının yapımını üstelenen hayırseverler Mehmet Fatih Akçakaya ve Nurullah Sefa Akçakaya ile protokol imzaladı.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Fatih Dağlı Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı ve yapılabilecek işbirliğini görüştürler.
Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, TÜBİTAK Projeleri kapsamında değerler eğitimi alanında “Sözde Değil Özde: Kendine Değer Kat” isimli proje kapsamında vatanseverlik değeri kazanımı sağlayabilmeleri adına 1. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret etti.
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Talas ilçesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının yapımını üstelenen hayırseverler Mehmet Fatih Akçakaya ve Nurullah Sefa Akçakaya ile protokol imzaladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki pastırmacı esnafını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, pastırma denince akla Kayseri’nin geldiğini belirtti ve söz konusu pastırma olunca Kayseri’nin hiçbir il ile karşılaştırılamayacağını söyledi.
KAYSERİ'de Talas Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte çocuklara güzel bir gece yaşatıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi soğuk kış günlerinde sokak kedilerinin barınması ve beslenmesi için kedi evleri yaptı. Kedi evleri ilk etapta Kayseri Büyükşehir Belediyesi çevresindeki beş noktaya konuldu.
Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin evsel katı atıkları Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm tesisleri tarafından toplanarak tekrar ekonomiye kazandırılacak.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi ilçesinde daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacıyla araç parkını her geçen gün, yeni alınan araçlarla genişlettiklerini bildirdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk yönetiminde yapılan meclis toplantısında 40 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Başkan Büyükkılıç, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir açıklama yaptı
Hacılar Kaymakamlığı tarafından projelendirilen, Hacılar Belediyesi’nin destekleri ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla hayata geçirilen Hacılar Bilim Kent Projesi kapsamında yeni atölye ve sınıflar açılıyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın Danışma Meclisi Toplantısı’nda gençliği her açıdan daha donanımlı hale getirmek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Büyükkılıç, gençliği olmayan davaların ve toplumların geleceğinin de olamayacağını belirtti.
Eğitime yeni bir boyut ve özellik kazandırdıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kısa adı EKPSS olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu açtıklarını söyledi.
Hacılar ilçesinde öğrenim gören öğrencilere yönelik sağlıklı beslenme eğitimi verildi. Diyetisyen Berna Seniyye Köseahmetoğlu tarafından verilen seminerde, “Okul çağında beslenme ve kahvaltının önemi” konusu ele alındı.