HDP'li Semra Güzel hakkındaki fezleke Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığı tarafından TBMM’ye sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığı’na gönderildi.
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığı tarafından TBMM’ye sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığı’na gönderildi.
İstanbul Küçükçekmece’de kulağından çektiği öğrencisini yaralayan öğretmen Mustafa Çalışır hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında öğretmenin 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
Bir dönem Galatasaray forması da giyen Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.
Kocaeli'de, 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar'ın 7. kattan düşerek ağır yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan polis memuru erkek arkadaşı A.A. tutuklandı.
FETÖ/PDY sözde TSK yapılanmasının asker ve sivil unsurlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İzmir merkezli 40 ilde yapılan operasyonda, aralarında albay, yarbay, binbaşı, teğmen ve astsubayların yanı sıra darbe girişimi sonrası ilişiği kesilen askeri öğrencilerin de bulunduğu 185 şüphelinden 133'ü gözaltına alındı.
Akdeniz’de Mersin’in Anamur ilçesi açıklarında meydana gelen depremde herhangi bir olumsuz bir ihbarın alınmadığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri açılış programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama bekleyen öğretmenler için müjdeyi verdi; Ay sonunda 15 bin öğretmen ataması daha yapılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu - Tıkla İzle
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bakkalların sorunlarıyla ilgili çalışma yürüttüklerini ve konu hakkındaki yasa teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olduğunu belirterek, “Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak. Bu ürünleri sadece bakkallar satacak” dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hiçbir zaman şehitlerin kanlarını yerde bırakmadıklarını belirterek, "Saldırının hemen ardından gerekli operasyonlar başlatıldı. PKK/YPG hedefleri güçlü bir şekilde vuruldu. İlk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sayının artacağını değerlendiriyoruz” dedi.
Korona virüs tedavisi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun tedbir ve tedavi amacıyla hastaneye yatırıldığı bildirildi.
Adıyaman kırsalında 2017 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonu incelemesinde HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
Tüm dünyada güçlü bir demokrasi için hayati bir fonksiyon icra eden basın, bireylerin gerçek, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasına aracılık etmekte, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasına katkı sağlamaktadır.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: "Bedelli askerliğin sürekli hale gelmesi belirsizliğin ortadan kalkmasında gerçekten çok önemli. Bedelli askerlik başvurularında 2021 yılında yüzde 57 artış oldu. Bedelli askerlik ücreti de son belirlemelere göre 55 bin 194 lira'' dedi.
İstanbul Üsküdar'da aile sağlık merkezine gelen bir çift, kendilerine sağlık raporu vermeyen aile hekimine tekme ve yumruklarla saldırdı. Çiftin aile hekimine tekmeli yumruklu saldırısı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yolda yürüyen 15 yaşındaki çocuğa, 5 tane başıboş sokak köpeği saldırdı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.