Kategori : Güncel

Pençe-Yıldırım Harekâtı'nda 1 Mehmetçik, 4 korucu şehit oldu

Pençe-Yıldırım Harekâtı'nda 1 Mehmetçik, 4 korucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda 1 asker, 4 güvenlik korucusunun şehit düştüğünü açıkladı. Soylu açıklamasında ''teröristlerin saldırısı sonucu kahraman askerimiz Remzi Nişan ile kahraman güvenlik korucularımız Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik şehit düştüler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Türkiye'nin suçlanması planlı bir provokasyondur”

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Türkiye'nin suçlanması planlı bir provokasyondur”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Irak'ın kuzeyinde sivillere yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili, "Hemen birilerinin Türkiye’yi suçlaması, açık ve net ifade etmek isterim ki planlı bir provokasyondur ve Türkiye’nin hedef gösterilmesi son derece yanlıştır. Kullanılan silahtan ve yönteme kadar tipik bir PKK saldırısı olduğu açıktır" dedi.

Eren Abluka-24 operasyonu başlatıldı

Eren Abluka-24 operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Bitlis’te 483 personelin katılımıyla Eren Abluka-24 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu’nun başlatıldığını duyurdu.

AP Fransız üyesi Lebreton: 'Türkiye, Fransa'dan daha güçlü'

AP Fransız üyesi Lebreton: 'Türkiye, Fransa'dan daha güçlü'

Avrupa Parlamentosu Fransız Üyesi Gilles Lebreton, Ukrayna tahılının dünya pazarına ulaştırılmasına yönelik İstanbul'da imzalanan "tahıl koridoru" anlaşması hakkında “Birleşmiş Milletler ile müzakere eden ne yazık ki Macron değil Erdoğan'dı. Türkiye, Fransa’dan daha güçlü” dedi.

Tahıl krizi İstanbul'da çözülüyor

Tahıl krizi İstanbul'da çözülüyor

Rusya-Ukrayna Savaşı devam ederken, Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihracı için Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul’da Tahıl Sevkiyatı Anlaşması imzalanıyor.

Tahıl koridoru anlaşmasında imzalar yarın atılacak

Tahıl koridoru anlaşmasında imzalar yarın atılacak

Tahıl Sevkiyatı Anlaşması imza töreni, Ukrayna ve Rusya tarafları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in katılımıyla yarın saat 16.30'da Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirilecek.