Kategori : Güncel

 flaş gelişme

flaş gelişme

Çiftlik Bank davasında 11 tutuklu sanıktan 9’unun tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sistemin yönetim kurulu başkanı Savaş Yıkılmaz ve yazılımcısı Cudi Cumhur’un tutukluluk halinin devamına hükmetti. 6 günde 266 mağdurun dinlendiği duruşma, 4 Temmuz’a ertelendi.

Binali Yıldırım: 'Oylar sandıkta hiç edildi'

Binali Yıldırım: 'Oylar sandıkta hiç edildi'

Yüksek Seçim Kurulu(YSK) kararı ile yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım, Ümraniye Belediyesinin düzenlediği Ramazan programına katıldı.

50 tekne Samsun'a çıkarma yapacak

50 tekne Samsun'a çıkarma yapacak

Rota Ata Projesi, bu yıl Deniz Kuvvetleri Komutanlığı iş birliğinde devam ederken 55 tekne Atatürk'ün rotasında seyir ederek Samsun'a doğru yola çıktı.

Hakim ve Savcılar Kurulu Kararı Resmi Gazete'de

Hakim ve Savcılar Kurulu Kararı Resmi Gazete'de

Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin adlarının yer aldığı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.