Kategori : Dünya

BAŞKAN ÖZDOĞAN: “TARIM VE HAYVANCILIĞA VERİLEN DESTEK GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

BAŞKAN ÖZDOĞAN: “TARIM VE HAYVANCILIĞA VERİLEN DESTEK GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, tarım ve hayvancılığın sürdürülebilir kalkınmadaki önemine vurgu yaparak, “Üreticimizin yanında olmak, yerel ekonomiyi ve sağlıklı gıda üretimini desteklemek en büyük önceliklerimizden biri. Mandacılık gibi geleneksel üretim alanlarının güçlendirilmesi, bölge insanımıza ekonomik katkı sağlamanın yanı sıra ülkemiz için de büyük bir kazançtır” dedi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan destekle, manda yetiştiricilerine 100 adet damızlık manda teslim edildi. Hacılar’ın Karpuzsekisi Mahallesi Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilen kura çekimiyle mandalar üreticilere dağıtıldı.

Arıkan: Kapalı kapı siyasetini desteklemiyoruz

Arıkan: Kapalı kapı siyasetini desteklemiyoruz

SAADET Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, DEM Parti heyetinin ziyaretiyle ilgili, "Sürecin en önemli parametresinin şeffaflık olduğuna inanıyoruz. Hangi düzeyde olursa olsun, böyle önemli bir konuda kapalı kapı siyasetini desteklemiyoruz. Sürece katkı sağlayacağız ancak bazı kaygılarımız var. Bu süreçte kaygıların giderilmesine, şehit analarına, şehit çocuklarına ve en önemlisi milletimizin arzusuna bakacağız" dedi.

Babasını kaybettiği akciğer kanserini 62 yaşında yendi

Babasını kaybettiği akciğer kanserini 62 yaşında yendi

KAYSERİ'de 2,5 yıl önce akciğer kanseri teşhisi konulan Mustafa Hasözhan (62), 4’üncü evredeki hastalığı 6 ay önce yendi. Babasını 2008 yılında aynı hastalıktan kaybeden Hasözhan, tekerlekli sandalye ile başladığı tedavisinin ardından artık günde yaklaşık 15 bin adım atıyor. Hasözhan, "47 sene sigara içmeyi bırak, tabiri caizse yedim. Şu anda sigara içen birisi olduğu zaman inanın nefret ediyorum” dedi. Hasözan, “Kanser olduğumu öğrendikten sonra oğlumun organizede bulunan deposunda çalışmaya başladım. Çalışmak güzel bir terapi oldu" diye konuştu.

Kayseri'de silahlı kavga: 1 ölü

Kayseri'de silahlı kavga: 1 ölü

KAYSERİ'de, Mustafa B. (37), tartıştığı S.E. tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YILIN SON MECLİS TOPLANTISINDA HAYVANCILIĞA DEV DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN YILIN SON MECLİS TOPLANTISINDA HAYVANCILIĞA DEV DESTEK

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, tarım ve hayvancılıkla ilgili önemli iki projeyi oy birliğiyle kabul ederken, bu yıl da su faturalarının yarısı belediye bütçesinden karşılanacak, ayrıca yeşil enerji olan güneş enerji santrali ile hayvanların su ihtiyacı da karşılanacak.