Başkan Büyükkılıç, damla gönülleri ile birlikte
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Damla Gönüllülük Hareketi üyesi gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ettiler.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Damla Gönüllülük Hareketi üyesi gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ettiler.
Kayseri’nin Develi ilçesinde Hatice-Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi personellerinden Yusuf Özkan geri dönüşüm için farkındalık oluşturmak için topladığı kapakları Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a teslim etti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Beydeğirmeni Bölgesi’nin bir an önce faaliyete geçmesi ve şehrimizin hayvancılığın merkezlerinden biri haline gelebilmesi amacıyla önemli bir karar aldı.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Bünyan’da verilen iftar yemeğinde, ilçe protokolü bir araya geldi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.
Kayseri’de firari olan FETÖ üyeleri için deşifre olmamış ve hakkında yasal işlem bulunmayan üst düzey örgüt mensuplarınca yürütüldüğü, örgüte yeni eleman temin etmeye çalıştıkları ve bu faaliyetler için yeni öğrenci evlerinin açıldığı tespit edildi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.
Kayseri’de, köy merasına altın madeni kurulacağını duyan Büyük Bürüngüz Mahallesi sakinleri ayaklandı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemeleri için hafta sonu veznelerin mesai yapacağını belirterek, vatandaşlardan yoğunluk yaşamamaları adına ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulundu.
Avenir Grup Türkiye Direktörü İbrahim Arık, yaşanan ekonomik ve siyasi krizlere aldırmadan işlerine daha sıkı sarıldıklarını söyleyerek, “5 yıllık hedefimiz Kayseri’de önde ve öncü bir firma olmak, 10 yıllık hedefimiz ise İç Anadolu bölgesinde büyümektir” dedi.
LÖSEV Kayseri İl Şubesi ve Kayseri Sanayi Odası tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan LÖSEV Vakıf Başkanı Üstün Ezer, çocukların maske kullanmasının toplumda farklı bir bakış açısına neden olduğunu ifade etti.
Başkan Büyükkılıç, Otobüsçüler Esnafı Odası tarafından verilen iftara katıldı
Kayseri’de firari olan FETÖ üyeleri için deşifre olmamış ve hakkında yasal işlem bulunmayan üst düzey örgüt mensupları tarafından yürütüldüğü, örgüte yeni eleman temin etmeye çalıştıkları ve bu faaliyetler için yeni öğrenci evlerinin açıldığı tespit edildi.
Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmek amacıyla ‘Liseler arası vatan, bayrak ve kahramanlık konulu şiir okuma yarışması’ düzenlendi.