Hacılarda Bayrama Doğru Çalışmalar Hız Kesmiyor
Kurban Bayramına sayılı günler kala Hacılar Belediyesi hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Server Caddesi’ne sıcak asfalt dökümü tamamlandı.
Kurban Bayramına sayılı günler kala Hacılar Belediyesi hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Server Caddesi’ne sıcak asfalt dökümü tamamlandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in büyük önem verdiği “Yaşlılara Evde Sosyal Destek Hizmeti” projesi her yönüyle takdir toplamaya ve dua almaya devam ediyor.
Kayseri Şeker, sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçisine 16 Ağustos günü 11 buçuk milyon TL Kurban Bayram avansı ödedi.
Kocasinan Belediyesi’nin 2015 yılında hayata geçirdiği ‘Hoş geldin bebek’ projesi kapsamında Kocasinan ailesine katılan yeni nefeslere ‘Gözaydın’ ziyaretleri devam ediyor.
Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü geri dönüşüm bilgilendirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bina görevlilerine bilinçlendirme toplantısı gerçekleştiren ekipler, geri dönüştürülebilir atık toplama tonajlarını daha da artırmayı hedefliyor.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan 6. Olağan Büyük Kongre öncesi bir açıklama yaptı. Çiçeği burnunda Başkan, ‘’Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır” dedi.
Kayserispor, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 12 yıldır TSE belgeli bir belediye olarak etkin, verimli standartla uygun e-belediye sistemi ile de tüm işlemlerin bilgisayar ortamında kayıt altında belgeli hizmet sunduklarını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi’ne geogrid duvar yapacak.
Melikgazi Belediyesi tarafından kurulan Tercih Masası hem öğrencilerin hem de velilerin takdirini kazandı. 6 günde bin 378 öğrenciye hizmet veren Melikgazi, öğrencilerin doğru tercih yapabilmesi için önemli bir destek sundu.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Bakan Yardımcısı olarak ilk kez geldiği memleketi Kayseri’de ilk olarak Kayseri Valiliğini ziyaret etti.
Ülkemize yönelik ekonomik saldırıların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Amerikan menşeli ürünlerle ilgili önemli bir karar aldı. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR şirketi tarafından işletilen sosyal tesislerde Amerikan malı yiyecek ve içecekler satılmayacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi toplam değeri 16,5 milyon lira olan 18 metrelik 10 doğalgazlı otobüsü hizmete sundu.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) meslek komitelerinden 15., 17., 18., 19. ve 20. gruplara yönelik genişletilmiş meslek komitesi toplantısı yapıldı. Odamızda kahvaltılı olarak yapılan toplantıya, KAYSO Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve meslek komitesi üyeleri katıldı.