Türkiye Eczacılar Birliği ve SGK Anlaştı
Kayseri Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Eczacılar arasındaki görüşmeler sonrasında 2 maddede anlaşma sağlandığını bir maddenin ise geri çekildiğini açıkladı.
Kayseri Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Eczacılar arasındaki görüşmeler sonrasında 2 maddede anlaşma sağlandığını bir maddenin ise geri çekildiğini açıkladı.
Başkan Büyükkılıç, Ankara’da önemli temaslarda bulundu
Develi Ülkü Ocakları Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Kayseri OSB’de yatak fabrikasında piyasa değeri 13 milyon TL olan 15 sandık içerisinde 304 adet paket, 233 kg eroin ile yakalanan emekli bir uzman çavuş ile birlikte 3 sanık hakim karşısına çıktı.
14 Mayıs Eczacılık Gününde konuşan Kayseri Eczacılar Odası Genel Sekreteri Uğur Nuri Akın, “İnternetten pek çok şey alabilirsiniz ama anne ve bebek ürünleri almayın” dedi.
Kocasinan Belediyesi, 2017 yılında hayata geçirdiği ‘Kocasinan Gönüllüsü Projesi’ ile bu zamana kadar 78 bin 652 kişinin yüreğine dokundu. Yardımsever vatandaşlardan gelen giysi, ev eşyası gibi ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kocasinan Gönüllüsü Projesi, Ramazan ayında da yüzleri güldürmeye devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, proje ile veren elle alan el arasında hayır köprüsü kurduklarını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha önce enflasyon oranında her ay düzenlenen ve Kasım 2018’den bu yana artırılmayan su ücretlerine önümüzdeki dönemde de zam yapılmaması kararı aldıklarını belirtti. Başkan Büyükkılıç, konutlarla arasında çok fark olan iş yerlerinin su ücretlerinde de yüzde 25 indirim yaptıklarını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.
Yozgat’ta düzenlenen Okullar Arası Boks Genç (A) Erkekler Türkiye Birinciliği müsabakalarında Kayseri’yi temsil eden Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencisi Eren Can Koramaz ve Belsin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Boztürk Türkiye üçüncüsü oldu.
Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüşmek üzere toplandı.
Kayseri’de polis ekiplerinin aranan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda polis ekiplerini karşısında gören 1 şüpheli
Klasik otomobillere düşkünlüğüyle bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mustang marka aracını MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a hediye etti.
Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi’nde Kayseri’yi temsil edecek olan 10 asil, 5 yedek üyenin seçimi yapıldı. Seçim için yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlık etti.