Özhaseki, Ordu’da konuştu:

Özhaseki, Ordu’da konuştu:

"Gelecekte de bu ülkede sorun namına ne varsa gözüken her şeyi çözebilecek Allah'a hamdolsun ki yine AK Parti'dir. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ordu'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda konuştu. AK Parti’nin her dönemde ülkenin sorunlarını çözebilecek bir parti olduğunu vurgulayan Özhaseki, "’Sorunları kim çözecek’ diye anketlerde soruluyor; çok yüksek oranda 'Yine AK Parti çözer.' diyorlar. Gelecekte de bu ülkede sorun namına ne varsa gözüken her şeyi çözebilecek Allah'a hamdolsun ki yine AK Parti'dir. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın." diye konuştu.

Toplantının amacına değinen Özhaseki, burada gerçekleştirecekleri istişare ve değerlendirmede, aradan geçen 2,5 yılda belediyelerde nelerin yapıldığının ve sorunların neler olduğunun konuşulacağını söyledi. Ayrıca AK Parti kadrolarının Türkiye'de her alanda başarılı olduğuna dikkat çeken Özhaseki, bunu iftiharla söylediğini, AK Parti ailesi olarak bundan övündüklerinin altını çizdi.

AK Parti olarak, milletle aynı dili konuştuklarını ve aynı değerleri taşıdıklarını vurgulayan Özhaseki, "En son yerel seçimde AK Parti olarak oyumuz yüzde 44,30. Çok şükür yine birinci partiyiz. 1389 belediyenin şu anda 804'ü AK Parti'li belediyeler. Çalışıyoruz ve gayret ediyoruz, hizmet üretiyoruz, eser ortaya bırakıyoruz. Başkaları gibi yalan algılar peşinde değiliz. Millet bu yaptıklarımız nedeniyle hem yerel hem de genelde desteklemeye, bizi birinci yapmaya devam ediyor. Son dönemde de gönül belediyeciliğini inşa ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

“Zamanı geldiğinde milletimiz gerekli cevabı verecektir”

CHP'yi de eleştiren Özhaseki, şöyle devam etti:

"CHP’nin Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı üzerine iki temel stratejisi var. ‘Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gitsin, ülke olursa olsun.” diyorlar. Ne olacak gidince? Millet sizi seviyor mu? Hayır. Oyunuz yükseliyor mu? Hayır. Bir taraflarında İYİ Parti, bir taraflarında da biraz utanarak söylemeye sıkıldıkları, arkada tutup kimse anlamaz diye düşündükleri HDP var. Bunu milletimiz görüyor ve zamanı geldiğinde de milletimiz gerekli cevabı verecektir."

Bu sene ikincisi düzenlenen ve üç gün süren AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı Ordu’da gerçekleştirildi. Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına Amasya, Ardahan, Artvin, Bartın, Bayburt, Çorum, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak’tan gelen 193 belediye başkanı ve teşkilat mensupları katıldı.

Google+ WhatsApp