İsrail ve Ona şartsız yardım edenler yargılanmalı!

İsrail ve Ona şartsız yardım edenler yargılanmalı!


Günlerdir "Açık Hapishane" olan Gazze denizden ve havadan bombalanıyor. Sivil kadın ,çocuk ,ihtiyar ve hastalar katlediliyor. Hastaneler, okullar, pazar yerleri, Camiler ve Kiliseler içindeki insanlarla beraber yıkılıyor. Dünya devletlerinin önde gelenleri bu katliama. ya ortak oluyor ya da sessiz kalıyor. Sadece sözle kınamakla yetiniyor! Dünya üstünde Müslümanlar ve vicdanı değerleri taşıyanlar her yerde protesto ediyorlar.

.Bu vahşet karşısında Müslüman ülkelerin Kahire'deki toplantısından kınamaktan başka fiili bir adım çıkmadı. Refah kapısı insani ve tıbbi yardım için açıldı. Türkiye ve Katar gibi ülkelerin Hamalsa teşebbüsü dışında etkili bir faaliyet görülmüyor. Artık büzülme "Dur! “diyecek yok! Şimdi yapılması gereken Birleşmiş Milletlerin dışında “İslam ülkeleri Acil Kuvvetler Barış gücü" oluşturulmalıdır. İlk etapta Türkiye, Katar gibi ülkeler başı çekmeli sonra Mısır ve Türki Cumhuriyetler,dahıl edilmelidir. Caydırıcı güç oluşturulmadıkça dünya barışı sağlanamaz. Fiili müdahale ve Caydırıcı güç Azgın İsrail ve Amerika ve İngiltere desteklerine karşı gelebilir. Uluslararası Ceza Mahkemesine başta Filistin devleti  tüm Müslüman Ülkeler suç duyurusunda bulunmalıdır. Netanyahu ve bakanları Joe Biden Baydın ve Dışişleri bakanı Antoni  Blınken yargılanmalıdır. Görevde olup olmadıkları önemli değildir. Yargılamanın başlatılması kamu vicdanını rahatlatır.

Öte yandan İsrail oğullarının iki defa azgınlık yapacakları Kuran-ı Kerim'imize ve Hadisi Şeriflerde. Bildirilmektedir. Birincisi MÖ 598 de Babil Kralı Bühtünnasr Kudusü Fethedip Yahudileri öldürüp  bir kısmını dünyaya dağıtmıştır. Bu ikinci Kudüsün Fethi müslümanlar eliyle olacaktır.İsrailin bu son fitnesi ve azgınlığı belkide Kudüsün Fethi ile sonuçlanacaktır. İsrailin son fitnesi Müslümanların galibiyetiyle sonuçlanacaktır. İnşallah .İsrail bu azgınlıkla kendi sonunu acilen hazırlıyor. Dünyada rezil Ahirette Cehennemin dibini boylayacaklar. İnşallah. Hoşçakalın.

Google+ WhatsApp