Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan ameliyat oldu
Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan ameliyat oldu.
Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan ameliyat oldu.
Kayserisporlu futbolcu Ramazan Civelek, Dilara (Türk) Civelek ile hayatını birleştirdi.
Kayserispor’un Kamerunlu futbolcusu Olivier Kemen şehre gelerek takıma dahil oldu.
Kayserispor tarafından yapılan açıklamada 2017 – 2019 sezonlarında takımda yer alan Atila Turan’ın alacaklarına karşılık açtığı davanın istinaftan döndüğü açıklandı.
Kayseri Tekvando İl Temsilciliği tarafından yarın Siyah Kuşak İmtihanı yapılacak.
Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi (TOHM) Kayseri yüzme takımında 3 sporcu Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’ndan derece ile döndü.
Konya’da düzenlenen 2023 Osman Bayraktar sezonu ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) Voleybol Çeyrek Final müsabakalar sonunda Kayseri kız ve erkek karması takımları farı finale yükseldi.
Kayserispor’lu futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.
Kayseri’yi 3’üncü Lig’de temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor sezonu 15 Temmuz’da açacak.
Kayserispor’da futbolcular 2023 - 2024 sezonu öncesi hazırlıklara başlarken kulüp yönetimi sessizliğini koruyor.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Melikgazi Kayseri Basketbol daha önce Mersin BŞB ve Galatasaray’da forma giymiş olan Gintare Petronyte’yi (34) transfer etti.
Geçen sezonu 9’uncu sırada tamamlayan Kayserispor 2023 – 2024 sezonu öncesi ilk idmanını gerçekleştirdi.
Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan sezonun ilk idmanında basın mensuplarına açıklama yaparak, “Burada hayal satacak durumda değilim. Kayserispor'u başarılı hale getirecek grup varsa ben buradayım ya da sürdürülebilir bir Kayserispor varsa ben buradayım. İşler çığırından çıktıktan sonra zaten burada durmamızın bir anlamı yok” dedi.
Eskişehir'de düzenlenen Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesini kazanan Telli Nur Ataş, 10-25 Temmuz 2023 tarihleri arasında Brezilya’da yapılacak olan 6’ncı İşitme Engelliler Badminton Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.
Kayserispor’da sözleşmesi sona eren isimlerden olan Emrah Başsan, Sivasspor’a transfer oldu.