TURİZMİN AMİRAL GEMİSİ ERCİYES, DÜNYA KAR MOTOSİKLETİ ŞAMPİYONASI VE ERCİYES CUP’A EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Türkiye etabı SNX Türkiye, bu yıl ilk kez Erciyes’te düzenlenecek.
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Türkiye etabı SNX Türkiye, bu yıl ilk kez Erciyes’te düzenlenecek.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Şeker Mahallesi’ndeki 3102 sokağı, TOKİ 5243. Caddeye bağlayan bin 200 metre uzunluğundaki yolun çalışmalarını inceledi. Bulunduğu kritik konum nedeniyle bölgenin trafiğini rahatlattığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, yapılan yatırımlarla Kocasinan’ı, geliştirmeye, daha da güzelleştirmeye ve yenileştirmeye devam ettiklerini söyledi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, saha incelemesi sırasında gençlerin ve çocukların mahalleye halı saha talebini yerine getirdi. Gençlerin ve çocukların daha keyifli vakit geçirecekleri sosyal alanların olması için gayret ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bütün gayretimiz, gençlerimizin yüzünü güldürmek ve gençlerimize daha güzel bir Kocasinan ve Kayseri bırakabilmek içindir” dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimine büyük katkı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi ve TOKİ konutlarının yapım süreci ile ilgili müjdeli haber verdi. Özdoğan, Kentsel Dönüşüm 3. Etap ve TOKİ konutlarının yapım ihalesinin 1 Mart 2024 günü Saat 11:30'da gerçekleştirileceğini açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi rektörleriyle bir araya geldi.
İYİ Partili adaylar Japon deprem uzamanı Yoshinori Moriwaki ile bir araya gelerek Kayseri’nin depreme hazırlık çalışmaları hakkında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan deprem uzmanı Moriwaki, “Yapılaşmanın sert zemine kaydırılması daha iyi. Ovasal zeminlerde daha az katlı yapılar yapılabilir 3-4 katlı gibi. Yapılaşmayı yatay mimariye çevirmek lazım. Fay hattına mesafeli şekilde yapılar yapılmalı” dedi.
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas’ta seçim öncesi yaptığı çalışmalar neticesinde İlçenin bir Devlet Hastanesine ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Her geçen gün nüfusu büyüyen Talas’a bir Devlet Hastanesi kurulması elzemdir. Talaslılar en yakın hastane olarak Erciyes Üniversitesi Araştırma Hastanesine gidiyor ve Üniversite Hastanesinin Araştırma yapmaya zamanı kalmıyor” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kayseri’ye 60 personel alımının yapılacağını duyurdu.
Kayseri’de yapılan belediyecilik çalışmalarını eleştiren Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun; “Belediyecilik bir STK’nın programına gidip de STK’nın spor merkezini açmak değildir. 94 ruhu milli görüşün asıl temsilcisi olan Saadet Partisinde ya buraya geleceksiniz ya da belediyeyi bize devredeceksiniz biz size belediyecilik nasıl yapılır tekrardan öğreteceğiz” dedi.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Talas Belediye Başkan Adayı Selver Boztaş olarak açıklandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in depremde evi yıkılan ailesine verdiği sözü tuttu. Bakan Mehmet Özhaseki, Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin evinin, şubat ayı içerisinde teslim edileceğini duyurdu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Hayrullah Şahin ve oda yönetimi ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Mutlu Önal ve amatör spor kulübü başkanlarının da yer aldığı yönetimini ağırladı. Başkan Büyükkılıç’ın amatör spora verdiği destekten dolayı teşekkür eden Önal, “Biz her zaman yanınızdayız, bize düşen ne varsa burada bir kardeşiniz var” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tuzcuoğlu ve yeni yönetimini ağırladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri İHH İnsani Yardım Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı ve yönetimiyle istişarelerde bulundu.