Kayseri'de çığ düşen yol, 17 saatte ulaşıma açıldı
KAYSERİ'de, çığ düşmesi sonucu kapanan Kayseri- Kahramanmaraş yolu, Karayolları ve belediye ekiplerinin çalışması sonucu 17 saat sonra ulaşıma açıldı.
KAYSERİ'de, çığ düşmesi sonucu kapanan Kayseri- Kahramanmaraş yolu, Karayolları ve belediye ekiplerinin çalışması sonucu 17 saat sonra ulaşıma açıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, 2019 yılında en çok emlak alım ve satımı yapılan ilçeler arasında Melikgazi ilçesinin 18. sırada olduğunu söyledi.
Kayseri büyükşehir Belediyesi, şehrin her köşesindeki tesisleri ile eğitime ve spora büyük ölçüde destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitime ve spora destek veren merkezlerden Köşk Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, yapılan yatırımlarla herkese eğitim ve spor imkanı sunulduğunu belirtti.
KAYSERİ'nin Talas ilçesinde kar tatilini fırsat bilen öğrenciler, tepsi, leğen, poşet ve kızaklarla parkta kayarak karın keyfini çıkardı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışı, tipi ve sis nedeniyle yolda kalan sürücülere yiyecek desteği sağladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR, olumsuz hava şartları nedeniyle Malatya ve Kahramanmaraş yollarında kalan sürücülere kumanya dağıttı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Kayseri ile ilgili Bakan Selçuk’a bir sunum yapan Başkan Büyükkılıç, tüm ilçelerin milli eğitim yatırımlarıyla ilgili beklentilerini de aktardı.
Melikgazi Belediyesi, karla mücadele kapsamında yol açma ve temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu sabah erken saatlerde ekiplerin kara mücadele çalışmasına katıldı.
Melikgazi Belediyesi MELMEK kurslarında çölyak alerjisi bulunan hastalara ve yakınlarına, glütensiz malzemelerle ekmekten pastaya kadar yiyecekleri yapabilmeleri için eğitim veriliyor.
KAYSERİ'de etkili olan kar yağışı nedeniyle, il genelinde 130 mahalle yolu ulaşıma kapandı.
AYSERİ', Kırşehir veNevşehir'de olumsuz hava şartları nedeniyle okullar bugün tatil edildi.
BURSA''da kendisini terk eden hamile eşi Göksel Deyerli'yi (29), Kayseri'de bulup tabanca ile ağır yaralayan, yanındaki Afgan uyruklu arkadaşı Mohammed Fakiri'yi (25) ise öldüren inşaat işçisi Beşir Deyerli'nin (31) yargılanmasına başlandı. Mutlu ve örnek gösterilen bir evlilikleri olduğunu öne süren sanık Deyerli, "Hamile olduğunu fark edince gözüm karardı. Rast gele mermilerim bitene kadar ateş ettim" dedi.
Yurt genelinde olduğu gibi Hacılar İlçesi’nde de etkili olan kar yağışı ile Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, TOKİ Celal Bayar Anadolu Lisesinde düzenlenen kariyer günleri kapsamında öğrencilere altın öğütlerde bulundu.
VALİ Şehmus Günaydın, geçen günlerde Yeşilay Kayseri Şubesi’nde yapılan genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Edanur Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, 2019 yılında, 103 milyon lira değerinde 490 kilometrelik alt yapı yatırımı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Hedefimiz, alt yapıda da hemşerilerimize kesintisiz hizmet sunmak” dedi.