ABD F-16'sı yanlışlıkla bomba bıraktı
ABD'ye ait bir F-16 savaş uçağının, Japonya'da eğitim alanı dışındaki özel mülk statüsünde bir araziye yanlışlıkla sahte bomba bıraktığı açıklandı.
ABD'ye ait bir F-16 savaş uçağının, Japonya'da eğitim alanı dışındaki özel mülk statüsünde bir araziye yanlışlıkla sahte bomba bıraktığı açıklandı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet korumasından yararlanan gençlerin atanma sevincine ortak oldu. Programda konuşan Selçuk, "2003-2018 yılları arasında hükümetlerimiz döneminde işe yerleştirdiğimiz gençlerimizin sayısı 29 bine yaklaştı. 2019 yılında da bugün yapacağımız yerleştirme işlemi ile de 2 bin 183 kadro için ilana çıktık. Gelecek ay bir yerleştirme daha yapacağız. Böylelikle 2019 yılı içinde 3 bin 200 kadro ve pozisyona ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince 3 Kasım'da Suriye'nin Rasulayn kentinde öldürülen terörist Özge Aydın kod adlı Ceren Güneş'in CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından TBMM'de ağırlandığı ortaya çıktı.
Tayland’ın güneyinde bir kontrol noktasına isyancılar tarafından düzenlenen saldırıda en az 15 kişinin öldüğü belirtildi.
Milli Savunma Bakanlığı, Soçi mutabakatı kapsamında Türk ve Rus askerlerinin ikinci ortak kara devriyesinin Fırat’ın doğusundaki Ayn el Arap bölgesinde başladığını bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığı, Rasulayn’daki Allouk su tesisinin tam kapasite çalışması için eksiklerin giderileceğini açıkladı.
Afganistan’ın Bağlan vilayetinde yol kenarına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaraladı.
TSK ve MİT'in Irak'ın kuzeyinde ortak operasyonuyla kırmızı kategoride aranan PKK'nın sözde 'Metina alan sorumlusu' Müsluh İke etkisiz hale getirildi.
Irak’ta hükümet karşıtı protesto gösterileri sürerken Başbakan Adil Abdülmehdi’den açıklama geldi. Gösterilerin amaçlarına ulaştığını kaydeden Abdülmehdi, “Hayatın normale dönmesinin zamanı gelmiştir” dedi.
Suriye'nin Tel Tamr kasabasında Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri ile YPG/PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışma görüntülendi.
İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır Lice kırsalında yürütülen operasyonlarda 1 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini, bu kapsamda Lice'de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4'e yükseldiğini bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı Harekat bölgesi Tel-Abyad’da arama tarama faaliyetleri sırasında terör örgütü PKK/YPG’ye ait karargah olarak kullandığı tespit edilen bir tünel bulunduğunu açıkladı.
İsrail’e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde farklı bölgelere hava saldırısı düzenledi. Saldırıda bir Filistinli hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.
Milli Savunma Bakanlığı, Türk ve Rus askeri unsurlarının gerçekleştirdiği ilk ortak devriyenin planlandığı gibi tamamlandığını duyurdu.
Rasulayn’dan ayrılan terör örgütü PKK/YPG bölgede bulunan bir okulu mayınlarla patlatarak kullanılamaz hale getirdi.